bence minimum 1 gb olmalı
kardeşim one x ile 1gb interneti çoğu yerde wifi ile girmesine rağmen bitirebiliyor
ben turkcel platinium kullanıyorum 4gb surekli paylaşım yaptığımdan anca yetiyor bana![]()
bence minimum 1 gb olmalı
kardeşim one x ile 1gb interneti çoğu yerde wifi ile girmesine rağmen bitirebiliyor
ben turkcel platinium kullanıyorum 4gb surekli paylaşım yaptığımdan anca yetiyor bana![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Valla ben vodafone sınırsız paket kullanıyorum 9tl oduyorum ama yenı aboneler 14 tl den yapılıyor galıba
Ben avea kullanıyorum Heryöne 500Dk 5000Sms Sınırsız internet 20 Tl'ye kullanıyorum. Turkcell kullanan arkadaşım vardı oda avea'ya geçti benim sayemde ve bana dua ediyor şimdi hem daha cok konusuyor hemde daha az ödüyor tavsiye ederim sizede.
cstuningstore
Sınırsız Al En Mantıklısı O Olacaktır Kota Yok Sınır Yok İstediğin Kadar Hem Video Müzik İzle Dinle Hemde Maillerine Bak![]()
Bende vadofonedayım 1000 dk + 5000 sms + sınırsız internet 55 Lira ama 25 yaş sınırı var giriş için. İnternette 1 gb dan sonra hızı düşüyormuş ama yine de yeterli.
Bu akşam uğradım şöyle bi'.
Vodafone'da 1000dk + Sınırsız internet = 59TL
Avea'da hat taşıyacağımız için 1000dk+Sınırsız ama 1GB'dan sonra 128kbps'ye düşüyor sanırım = 30 yada 40 gibi birşeydi. ( Baya uygun geldi de çeker çekmez kararsızım)
Turkcell'de de sınırsız olan 1GB'a kadar hızlı sonra yavaş o da = 19TL
Hat faturalı şirket hattı olduğundan dolayı Turkcell'de sistemden bakıp ona göre tarifeli şekilde fiyat verebiliriz dedi uğraşmadım. Ne yapsam kararsızım.
vodafone faturalı 500 dk 5000 sms var bende telefon sony arc s her bir şey internet üzerine zaten yeni nesil telefonlarda biliyorsunuz.1gb yeter mi acaba facebook nadiren youtube çoğu zaman haber google vs vs vs viber whatsapp çogunlukla ayrıca ??? birde vodafone 1 gb ne kadar net
avea her yöne 1500 dk 1500 sms sınırsız internet kullanıyorum 55 tl..bazen çekmeyerek çileden çıkarıyor ama en uygunu bu..
Crm performance
bugüne kadar yaklaşık 3 4 senedir avea kullanıyorum denizli ve antalyada çekmediği 1 nokta görmedim ya ya ben pek ilgilenmiyorum ondan böyle yada ben göremiyorum sanırım çekmediği yerlerikesinlikle tavsiye ederim avea'yı birkere şunu düşünün aynı tarifelere neden daha fazla para verelim ki ?
cstuningstore
ben avea 500mb kullanıyorum haydi haydi yetiyor. 500mb. paket varsa onu kullanın
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
avea seç 30 kullanıyorum. Nıye 30 kullanıyorum bende bılmıyorum 5000dk konusma var içinde ki konuşma yapmayan bırıyım. 500dk konusma olanını alırsanız 20 TL 5000 lık olan 30 tl 1gb ınternet alırsan yanına ek olarak 10tl 5000 de sms alırsan 10tl ben ınternet ve sms ıde alıyorum max 50tl oluyor 20tl lık tarıfeye dusurucem 40 tl ye her ıhtıyacımı karşılamış olucam. Az konuşan biriyseniz seç 20 onerırım.
DR. OWL
ben türkcell faturalıda çiftçi tarifesi kullanıyorum 39 milyon paket her yöne 500 dakika + 500 sms + 3 gb internet paketi ( bitmiyo hiç bi şekilde ) gayet memnunum arada eski kız arkadaşımı özlediğim zamanlar paketi aşıyorm ama![]()
![]()
yinede gayet makul ...
SM PERFORMANCE
Fiyatı avea'ya göre pahalı olsa da daha kaliteli olduğunu düşündüğümden dolayı kurulu düzen Turkcell'in üstüne sadece 1GB(yani sınırsız) paket alacağım 20TL'ye. Şirket hattı olduğu için gidip görüşeceğim farklı bir tarife uygulanabilir mi diye.
Zaman ayırıp da yorum yazan herkese teşekkürler, Allah razı olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)