Aracın modeli gereği çok bi donanım beklentim yok :)
Sunroof, klima, otomatik cam ve hidrolik direksiyon yeter bana :)
Ama yine de başka öneriniz varsa yazın ona da bakalım.
Printable View
valla kardeşim bu fiyatlara alabileceğin en iyi araçlar eg si, 106 gti. 15bin tl'yi baz alarak konuşuyorum. 106 gti'm yok fakar 15bin'e sorunsuz bir gti alınabileceğini düşünüyorum, tabii ki 106 kullanıcıları daha iyi bilirler, şahsi düşüncem yanlış anlaşılma olmasın. içinde bi si düşüncesi varsa bi al bin derim, içinde kalmasın, güzel arabadır üzmez az yakar. binersin baktın kafan almıyor satarsın honda bu her türlü satılır zarar etmezsin iyi bir araç seçtiğin takdirde. normalde si'lar klimalıdır çoğu ama bulman biraz zor olabilir, genelde söküyorlar klimasını. mesela bende spor arabada klima aramam yahu, bana gereksiz geliyor. alışmadık *ötte don durmaz hesabı, hiç klimalı arabam olmadığı için :D onun dışında sunroof, otomatik cam ve hidrolik direksiyon bulabileceğin kriterler. bi far bi stop bi spoon spoiler alırsın, ayağına da gözüne hoş gelen bi jant attın mı tadından yenmez :)
klimasız vardı bende de , bende senin gibi olmasın ya sorun değil diyordumda artık gene alınca klimalı bakıcam yazın cidden sıkıntı oluyor ya :)
Yazın klima şart Batman'dan gelirken pertim çıkıyor biraz :D
d16a9 bence sorunlu bir motor.
ama yapıldıgında da çok şakacı olabiliyor.
eg hb ise bence hondanın en güzel kasalarından biridir.
Benzinde yakıtları ne durumda si ların. Ankaradaki HD si sahibi arkadaş siteye üyemi acaba ?
7 8 senedir biniyorum memnunum :D
200.000 üstü çok gazlamalık bi motor değildir temiz bakarsan hiçbi şey olmaz bişeyler yapınca vtec 106 gibi araçlar kadar gidiyo :icon_tup:
yüklemeden yüklemeye fark olduğu gibi parçadan parçaya ve ustadan ustaya da fark var. burda konuşulacak rakamlar farazi olur. ben denizlide 4bin'e X işini yaptırırken istanbuldaki bi arkadaş X işini 2bin500'e yaptırabilir gibi durumlar yani. fiyat vermek mantıksız olur gibime geliyor. eğer aşırı beslemeye girmeyecekseniz işe beyinle başlayıp egzantrik timing v.s. gibi devam edersiniz. ordan da artık aşağıya doğru inersiniz :)
ben yeni yıla doğru satmayı planlıyorum. şu an sıfır motor yaptırıyorum zaten. birazda restore tadında bişeyler yapıyorum yalıtım, tavan halısı temizliği, motor içi temizliği, tesisat kontrolü falan. hazır motor inmişken bende onları yapayım dedim. bitince kız gibi olacak inşallah. zaten rodaj falanda yeni yıla doğru ancak biter çok fazla gezen biri olmadığım için. yakınız dediğiniz gibi düşünürseniz çıkıp gelirsiniz, yolunuz düşerse yine görüşelim illa ki ticarete gerek yok çay kahve içeriz sorun değil :)
Şahsi görüşlerimi yazayım.. Marka fanatikliği yapmanında bir anlamı yok zaten..
2 sene boyunca tertemiz 93 model klimasız headers, 3-4 crx dişli, short shift, vs.. vs.. motor içi stock EG Si Hb bindim. Yağ değişimi ve vs. rutin bakım işlemleri haricinde sanayiye gittiğimi hatırlamam. Açık konuşmak gerekirse çevremde 106 gti alan ve muhtelif arızalardan dolayı sanayiye gitmeyen kişi görmedim desem yalan olmaz. Basarsan hemen hemen bu tarz araçların hepsi yakar. Karışık binimde abartılacak bir benzin harcaması yok. Uzun yolda ayağına sahip olursan gerçekten az yakıyor..
Bana göre Eg kasa (özellikle hb) her zaman 106 gti vb. araçlardan daha çok baktırır kendisine görünüş olarak gerçekten harika bir duruşa sahip.. D16a9 bence sorunlu bir motor değil aracın limitlerine göre düşünmek lazım.. sadece söylenildiği gibi yağ pompası ve yağ kanallarına daha özen verilseymiş daha iyi olucakmış. Gerçekten 106 gti gibi yürürü yok. Benim aracıma binenler dışardan çok küçük ancak içine binince ferah ve geniş olduğunu söylemişlerdir hep.. Hayatta son sahibi olmazsın, olamazsın :D Ekmeği yenilmiş bir araç almazsan kolay kolay arızasını görmezsin. Fiyat konusunda bence en temizi 14 bin üstüne çıkmamalı. Hayırlısı olsun..
geçenlerde yakın arkadaşım 18 e sattı belki tr deki en temiz si dı kendisi baya bi arzalı bir kişilikti =)) o paraa edermi bence etmez ama ilerde yükleyim hhızlı gitsin dersen alma performans olarak kısır bir araç ama kasa olarak bencede en güzel hb aracı hondanın
bu arada 1.5 ex alıp sohc vtec yapabilirsin hem fiyat ucuz hem temiz bulma ihtimalin yüksek
opamp nickli arkadaşta Muharrem'dir. aracını de iyi bilirim kendisini de gerçekten temizdi onun aracı da , o sıra bizde de siyah SI vardı. biz hiç sanayii de karşılaşmadık mesela. doğrusu doğrusuna anlatmış kendisi. üstüne de söyleyecek söz bırakmamış zaten :)