bu forumu bu yüzden seviyorum her şeye anında çözüm var çok teşekkürler şarkı budur :icon_tup:
Printable View
bende bi şarkı arıyorum bi kız söylüyor rus yada bulgar olabilir jenesi la la la . dimuje felan diyo :) anımsayan varmı
Kill Bill (Soundtrack) Twisted Nerve - Bernard Herrmann - YouTube
bu parçanın kopmalık bi remixi vardı bilen varmı ? :D my love bilmem ne bilmem ne falan diyodu
Bugün pal fm'de dinledim pekte eski bir şarkı olmasa gerek 'bu bum bum bum' diye nakaratı var akıcı hızlı bir parça, var mıdır bilen duyan ?
bayan, erkek nası bi ses nası bi tarz biraz daha açıklayıcı olmalısın bro :D
Ben de Levo'dan beklemiştim :D
http://www.turkiyef1.com/video/477/3/senna-anisina---1/
1:10 dan sonra calan parcayı bileniniz varmı acaba biraz önce dinledim tek başıma bulamayacagımı anladım :D
aylardır sagda solda bakıyorum bulamadım :D şu videoda 1.30da başlayan kadının soyledigi şarkıyı bilen varmı ? Rhys Millen's Pikes Peak World Record Attempt - YouTube tüm yorumlara baktım bilen yok
Şu videoda ki müziği bulamadım gitti, shazam'dan aratıyorum her seferinde başka bir şey çıkarıyor bu iphone. Açıkca söylemek gerekirse eskiden android kullanıyordum, shazam daha hızlı ve daha iyi çalışıyordu. Bi el atıverin :D
konuyu daha yeni gördüm ufuk :D
Eyvaz ( 07 SK 115) - YouTube 18.saniyede başlayan şarkıyı arıyorum. teşekekkür ederim şimdiden