kafayı yedim abi çok iyi parça hatta bundan öncede devolotion diye bi parçadan öncede başlayan bişey vardı oda çok iyiydi bulursam artık eklerim :D
Printable View
Pc ye format attim mp3 indirme sitelerini hatirlamiyorum duzgun indirme sitesi bilen pm atabilirmi
49. dakika buldum sonunda ohh bee :D
Zippyshare.com
bende bi şarkı arıyorum bugun metro fm de çaldı .. bi adam la kadın soyluyo nakarata adam giriyo encikko ko felan diye:) gece klup müziği tarzında
Zippyshare.com
47. dakikayıda bulabilecek varmı ? telden arattım çıkmadı :D
arkadaşlar son çare olarak buraya sorayım dedim ;
80 lerden bir parça belkide 90 lardan.. bas tonları v.s. var, arabada dinlenecek türden diyebiliriz.. arada fransızca bir cümle kuran bayan sesi var parçada..
ne söyleyeni biliyorum ne şarkının adını ne de cümleyi..
anımsayan varmı.. bulunabilirmi ki :)
https://soundcloud.com/doguscihan/do...deways-preview
indirme linki olan var mı ?
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
şarkıyı bilen ?
Teşekkürler.
Dragger's Punto on Vimeo bende bunu arıyorum bulabilir miyiz acaba ?
forumdan kaan kardeşimizin videosunun müziği nedir bilen warmı acaba teşekkürler
Şarkı : Stylus Robb&Mattias - Sensation Shot (Remix) buldum şarkının ismini
kardeş bu değil baktım you tubeden bana yazdıysan eğer
videodaki parçaın adını bilen varmı?
arkadaşlar 2009-2010 yılından bi parça sanırsam hatırlaymadım çok pis sardım şarkıya sözler hakkında hiçbir bilgimyok :D klibinde genç beyaz tenli bi çocuk deri ceketi var çocuk ayrılık acısı çekiyor arada 3 kız bir evde eyleniyor ara ara bölümler değişiyor ama bu şekilde geçiyor hatırlamıyorum şarkının ismini ya türkçe bir parça yardımcı olabilecek varsa sevinirim :)
edit : şarkı türkçe
Zifiri (Haluk Levent) - YouTube şarkı bu olabilirmi :)
La la la singing la laa diye bir şarkı dinledim virgın'da az önce.Bebek sesi ile hintli sesi karışımı bişeydi.İnce bir ses.Var mıdır şarkıyı bilen ?
eski parçadır ama bu olabilir mi kardeş :soru:
sözleri aynı ise versiyonudur başka bi aratırım gene bir ara
Yok aynı değil sözler.
bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim güzel müzik
Honda Civic V EG3 EG4 EG5 EG6 Hatch - JDM USDM Tribute # Film 7 ( Part 1 ) - YouTube
bu videodakı ıkıncı sarkıyı nasıl ındırelım bu vıdeoyu veya komple nasıl ındırebılırız abi yardımm :)
2 ci şarkının adı verilmiş zaten
.Stay & Play - Benny Rock Star (Bootleg Mix) arat bulursun
yok cıkmıyo ya cıkıyoda bu vıdeodakı gıbı degıl
NG 106 AHM Garage RODAJ --percussionali-- - YouTube
Şarkının ismini bilen yardımcı olursa cok iyi olur :)
yeterince saçma bir istek olacak ama..
sadece power fm de çalıyor. slow, bayan söylüyor. remix tarzı birşey. çok hafif hareketlendirmişler. varmı öyle bilinen :D