bu müziğin ismini len varmı
LFS - MFDSL Team Training - YouTube
Printable View
bu müziğin ismini len varmı
LFS - MFDSL Team Training - YouTube
böyle konu varmış yeni gördüm :D
şu videoda 1.36 da başlayan müziği hiçbiryerde bulamadım bilen varmı ? 2.00 dakikada sözleri başlıyo
Rhys Millen's Pikes Peak World Record Attempt - YouTube
26-02-2011-TURUNCUBUSA.mpg - YouTube
Şunun hangi mix olduğunu bilen var mı ? Şarkıyı biliyorumda s&m'in hangi mixi ?
Orjinali şu;
Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love (Official Music Video) - YouTube
Bunun dubstep mix'lerinden birisi ama hangisi onu bulamadım.
SUAT ATEŞDAĞLI & DAVID GUETTA - 4 MAYIS 2013 - YouTube
arkadaslar ılk basta calan sarkının ısmı nedır guette dır dıye arattırdım ama baska sarkıları cıkıyo varmı bılen
Olm Armin Van Buuren ne zamandan beri Rusça şarkı yapıyor :D :D :D
Şarkının sonunda bariz Rusça birşeyler sallıyor.
Şarkının orijinali T.A.T.U 30 Minutes - yaz youtube'a çıkar. Hatunlar zaten bir acaip, klipler hepten acaip, şimdi burada link vermeyeyim :D :D
bu tatu kamyonla gazlayandı dimi abi :D Aynı anda 3 kişi soruyor karıştı hatlar abi :D Neyse çaktırmadan arazi olayım ben :D
power fm de çalan bi şarkı var bu aralar nakaratında bi hatun bum bum buuum diyip duruyor adını bilen var mı acaba parçanın
Burak Yilmaz - Turkish Superstriker - 2012 - YouTube
videodaki şarkının adını bilen varsa çok makbule geçer
Stephon Hendricks - In De Air (Official Version) - YouTube
youtubede bi video sarkı ararken ilk önce yorumlara bakın %90 yorumlarda sarkının adı yazar ;)
sağol abi baya aşşalara inmiştim ama şarkı ismi görememiştim tekrardan sagol
Arkadaşlar ıphone telefona bi program indirdim ücretsiz apple store dan calan müziği dinletiyorsun şarkıyı kimin söylediğini söylüyo ssna (shazam) programın adı
Shazam candır okadar underground müzik bile dinlettim direk buluyor ilk defa bir app. beğendim.
90`s music is the best - YouTube
6.10 DAKI SARKI NEDIR ACABA
rhythm is a dancer-snap
Rhythm is a dancer - YouTube
saol ufuk:)
https://www.youtube.com/watch?v=cTY1aTzdj44
1 senedir arıyorum bulan yok 2.20 deki şarkıyı bilen varmı :D
Video'nun ilk başlarında çalan Snoop Dog'un parçasının adı nedir ?
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=yIJ9pYlvul0
edit: Shazam canmış aga..
Sign'miş şarkının adı.
https://www.youtube.com/watch?v=ZNTxRr5PzqQ
2.20'de ki şarkıyı çok uzun zamandır arıyorum. hala bulamıyorum. Aşağıda ki yorumlarda bir grup adı ve şarkı adı yazmışlar ama, her yeri aradım taradım yok öyle birşey :D
edit: şarkıyı dinleyip sözlerini yazdım google'a. Oda yok :D
Vay arkadaş ne şarkıymış be :D adamlar şarkıyı piyasaya sürüp toz olmuşlar :D :D
Mydonose fmde dinlediğim bir şarkıda aralarda türk ezgileri gibi türkü efektleri var sanki biraz anlamsız oldu fakat sanırım ritim olarak şu şarkıya benziyordu.
Fedde Le Grand and Sultan + Ned Shepard - No Good (Official Music Video) - YouTube
jason derulo- talk dirty i deneyin bi, #191 onu tarif etti sanki
3.43 dakıkadan sonra baslayan arka planda calan müzğün ısmını bılen varmdır acaba keman gıbı olan ses
bılen yokmu volkan konak taklıdndekı arka planda calan müziği
Aldatılan Köpek!! - YouTube
varmı bu Şarkıyı bilen duyan :) eski bi reklam ama olsun :))
son zamanlarda power fm'de 1-2 kez denk geldim. aynı dedektif müziklerine benziyor. pembe panterin müziğinede benziyor. varmı çıkaran :D