onur büyük geçmiş olsun öncelikle.
sabah bende saat 7-7.30 gibi hastanede olayım elimden geleni yapmak isterim. numaranı kaydettim görüşmek üzere.
Printable View
onur büyük geçmiş olsun öncelikle.
sabah bende saat 7-7.30 gibi hastanede olayım elimden geleni yapmak isterim. numaranı kaydettim görüşmek üzere.
geçmiş olsun.acil şifalar dilerim...
geçmiş olsun allah acil şifalar versin ..
geçmiş olsun istanbulda olsak bulurduk daha çok kişi
gecmis olsun allah šifa versin.insallah kisa surede sagligina kavusur
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin keşke yardımcı olabilsek:(
uskudara anca 4te gelebilirim eger ameliyat sonrası yada kan degişimi gibi durum varsa cepi ozelden atabilirim
ben geliyorum 2 kişi geliyorum... Allah acil şifa versin kardeşm
onur geçmiş olsun öncelikle cumartesi akşamı tanışmıştık t-sport için.bende üsküdarda oturuyorum kan grubum uyuyor akşam 7 gibi okul bitiyor seve seve yardımcı olurum. 0535 935 31 31
forumun güzelliğine bak valla duygulandım benim kan gurubumda uyuyor lazım olursa acil durumda benide arayın 05458804742 cem taşçı
Su an hastanedeyiz, 5 arkadasla...Bugun icin sanırım ihtiyac yok bizim dısımızda...Cuma veya ptesi ihtiyac olabilir.
0533 562 35 15 ozan uzun. arh+
20 lik disimi cektirdim dun, su an kan veremem ama hafta sonuna kadar kan verebilecek uygunluga sahip olurum.
Gerçekten çok güzel koordine oluyoruz. gelenlere gelmek isteyenlere çok teşekkürler arkdaşlar.
dün gece tayfun onur ben big hunter onur hep beraber gittik tayfunun kanı uygun durumdaydı alındı.
bu sabahta yavuz ve formdan birkaç arkdaş ve bnm 3 arkadaşımda gittiler bir kısmı alındı bir kısmınında teşhisleri yapıldı ve cuma günün yapılacak diğer operasyon için kanlarının kontrolleri yapılyor (gerek duyulursa cuma tekrar kana ihtiyaç olunabilir)
onur kendisi teşekkür edecektir ama ben kendi adıma hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. demekki birbirimizin sadece iyi günlerinde yanında olmadığımızı gösteriyorz.
sevgiler.
H.Sezai
Anne iyi olsunda gerisi hiç mühim değil.
Evet annemiz iyi olsun, saglıgına kavussun da daha önemli birsey yok.
Böyle günler icin olacagız tabiki, arkadassak dostsak...
Bugun ben ve bir arkadasımız kan verdik.
Cuma gününe 3-4 arkadas hazır görünüyor ama buraya ceplerini yazan arkadaslar da telefonlarını acık tutarlarsa seviniriz.
Cünkü bazı aksilikler olabiliyor, bu nedenle A rh+ kan verebilecek arkadasları max seviyede tutmalıyız.
ben antibiyotik kullanıorum
kan verebilirmiyim bilemiyorum...
yinede lazım olur uygun olursam
545 476 92 29 özberk.. Arh(+)
allah acil şifalar versin....
benimde uyuyor cuma veya başka gün için lazım olursa gelirim seve seve.. 0555 767 94 88