Arkadaşlar annem üsküdar kısıklıdaki çamlıca hospital da ameliyat olucak yarın saat:09.00da kan vermesi için 3 kişi lazım kan grubu Arh(+) arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
Arkadaşlar annem üsküdar kısıklıdaki çamlıca hospital da ameliyat olucak yarın saat:09.00da kan vermesi için 3 kişi lazım kan grubu Arh(+) arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
hastahane ümraniyede normalde yarın sabah 9da istiyor ama kan vericekler çalıştığı için bu akşam verip gelebiliriz..
Benimkide uyuyo Onur konuşalım ben müsaitim.
bende iş sıkıntısı var o yüzden sabah 8.30 masa başında olmam lazım sabah daha erken saatte verebilirim oda olabilirmi sizin için 7.00-7.30 da -falan???
Onurcum gecmis olsun öncelikle...
Ben de verebilirim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kardeşim onur gerekli cevabı yazacaktır, tam kaçta olacak kaçta lazım o söyler.
gönülden rızan ve yardımın için çok teşekkür ederim.
arkadaşlar sabah 7.30 gibi hastahanede olucam saat 12 gibi ameliyata giricek annem ameliyattan 4 saat önce alınması gerekiyormuş kan en erken tahliller uyup uymayacağına bakılıcak ben bu akşam 3 arkadaşımı götürücem hastahaneye ama sabahta 3 ünite kan lazım karşı tarafta oturan sabah kan vermek istiyen arkadaşlar olursa bana 0533 480 03 02 den ulaşabilir.. http://www.hospitaliumgroup.com/default.aspx?pageID=44
sağollasın bayağ bişeyler var amabeyın,kalp,boyun,böbrek damarları tıkalı sırasıyla hepsinden ameliyat olucak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)