Validenin araca 5 gun once sağ kapıdan tır vurmuş.Tutanaklar tutulmuş tır şöförü benim hatam ben çarptım demiş.( Dikkat: sucunu kabul eden tır sofuru)
Ön sağ kapı cama yakın yerde yaklaşık bir 25-30cm göcme var.
2 Sorum var.
1-) Sormak istedigim su bildigim kadarıyla karşı tarafın sigortasından yaptırabiliyoruz.Onlar bizim verecegimiz hesaba tutari yatiriyorlar sonra bizde tutuari alip servise veriyoruz?
Dün servisle görüştüm arabayı bırakacağımı ama ikame araç verebilme durumlarinin olup olmadigini sordum onlarda ikame araç sadece kaskodan yapilirsa verebileceklerini soylediler ve eklediler. İsterseniz sizin kaskoyu bozmadan karşı tarafın kaskosundan da yaptırabiliriz.Bu sekilde olursa 4 günü gececek islemler icin ikame arac tahsis edebiliriz. Sigortadan yaptirilirsa degisecek parcalari piyasadan yan sanayiden degistiriliyor gibisinden biseyler soylediler.
2-) Komple kapiyi mi degistirecekler yoksa gocugu onarip lokal boya ile mi halledecekler hangisi daha iyidir?