Performans ve aracın piyasası olsun yeter.
Saolun.
Performans ve aracın piyasası olsun yeter.
Saolun.
GCG SPEEDY
Merhaba o rakamlara benim kendi görüşüm
Honda civic Eg si alınabilir temizini bulmak zordur o paralara ama bulunabilir.
2003 opel Corsa 1.7 DTi olabilir 11 e alıp zamanla 3 kuruş harcanıp düzgün hale gelebilir. sonrasında chip downpipe Pal büyütme gibi işlemlerde baya iyi sonuçlar alınır piyasasıda baya iyi bu aralar yapılıları 15 - 18 arasına gidiyor zarar etmessiniz.
Civic eg 1.5 ex alınabilir performans olarak Si kadar değildir ama tatmin eder o paralara temizini kesin bulursunuz.![]()
Birşey değilgeçen 7-8 ay önce kırmızı BBS jantlı temiz kaportası harita si lardan felan değil gayet düzgün sadece bikaç hatası vardı aracın onlarda düzeltilir kolayca koltukları alcantra çok güzeldi alacaktım sonra başka yere kullandık parayı alamadım Serkan diye bi abinidi şirinevler tarafında noterde çalışıyor sen almassan satmicam zaten demişti internette fiyatı 14.000 civarıydı ben 12 ye anlaşmıştım motorunu yeni yapmışlardı 7.000 km civarıydı gayette iyi yürüyordu onun telefon numarasını yarın bulmaya çalışayım bi görüşelim belki güzellik yapar bize
![]()
mazda practica bak 88 beygir ama aşırı iyi gideri vardıratmosu turbosu hertürlü yaparsın sonra
integra'lar olabilir.
4 kapı,full,piyasası var,gideri güzel,duruşu güzel herşeyi güzel![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ıntegra ,
gsı,
megane coupe olabılır .
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Hic dusunmeden 98 model corsa gsi alinir. Klima, sunroof, elektrikli camlar, abs, airbag ne ararsan var donanim ve fiyat acisindan alinabilinicek en makul arac
eg kasa ex bakabilirsen temizini bulursan si da bakabilirsin tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)