1 seneyi doldurmak üzereyim.. eskiden merdiven çıkarken bile nefes nefese kalırdım... şimdi 45 dk da 1200 metre non-stop yüzüyorum tık demiyor ciğerler...
tavsiyem hiçbirşey kullanmayın.. doğal yollarla bırakın.....
ve kesinlikle şunu yapmayın çok büyük hatadır... beyninize 'sigara içmemeliyim' 'hayır sigara sağlığa zararlı' 'sigarayı kesinlikle bırakmalıyım' tarzında sinyaller göndermeyi kesmelisinz...
çünkü insan zihnine sigara ile alakalı birşey düşerse beyin onu canlandırır ve gerekli sinyalleri yollar kimyasalları salgılar... ister istemez yoksunluk hissettirir... tamamen başka şeylere odaklanmalısınz...
basitleştirirsek size limonu kesinlikle düşünmeyin desem aklınıza direk gelir... hatta desem ki kesinlikle limonu ortadan ikiye ayırıp yediğinizi düşünmeyin dersem tükürük bezleriniz bile çalışmaya başlar :) bazılarınız düşünmeye devam ederse bunu hissedecektir.. sigara da böyledir... şu an bu yazdıklarımı okuyosanız ve bırakmak istiyosanız bu başlığa tekrar girmeyin bile :) sanki sigara sizin için bir sorun değilmiş zaten içmiyormuşsunuzcasına :)
not. son kullandığım kelime de türkçeyi katlettim sanırım :)