yakında eve giren hırsıza niye mal vermedin diye dava ederler ev sahibini
Printable View
yakında eve giren hırsıza niye mal vermedin diye dava ederler ev sahibini
sigarami yaktim bekliyorum...
Hırsızlar normal vatandaştan daha rütbeli :D
yaw aklıma geldi
sgk olmasa nolur
artık zorunlu sigorta var adamın sgksı yok diyip vurmayın belki zorunlu sigorta ödüyordur
Ben kaldım hala ılk anda okudum kac kısıyı yorum yapmıs dusunun hala aynı yazıya bakıyorum
konu hırsız ama bu ülkede terörist bile senden benden daha değerli..
konuyu siyasete çekmek istemem ama böyle hükmete yazıklar olsun.Ülkeyi ne hale soktular.
Hapishanede yatan suçluların(teröristler dahil) ailelerine maaş bağlanacağını biliyormuydunuz ?
hırsızlık olayı bizimde başımıza geldi ve polis şöyle bi cümle kurdu şok olduk ... yatak odası haricinde hırsıza zarar verilirse darp , camdan aşşağa atma vs... hırsıza da hak doğuyomuş şikayetçi olma gibi :D
iş kazası:D
iyi de ben şunu anlamadım. hırsız girdiği evin sahibini öldürmüş ama ceza yine ev sahibine gelmiş. adamın verdiği cevapla çelişkili değil mi? ben mi yanlış anladım acaba.
ssk sı yoksa biz yapıverelim sevaptır evden de telefon fln. veririz eli boş dönmesin diye ohh mis
Adam hırsızlıktan emekli olacak ya işe bak.
Rahat rahat uyuyamayacağız.
Seksenler dizisindeki gibi SSK lı olsun da ne olursa olsun :)
amk memleketinde boş arazide kalmadıki vurup gömelim
harbıden meksika gibi olduk nerde illegal işler hepsi burda legal..
güzel memleketimin neyi düzgün ki
Onu gece çalısabilicek pozisyonada getiririm ben yaptıklarımdan sonra.
arkadaşlar özür diliyorum dayanamadım böyle adaletin de bu zihniyetinde anasını avradını sülalesini s2km
empati yapıyorum, kendimi o adam olarak düsünüyorum, ailesi gibi bakmaya calısıyorum, mantıgımın hic bir köşesi ssk lı hırsız durumunu açıklamaya yetmiyor. cinayet falan doğru şeyler değil, ama olay karşılıklı şiddet noktasındaysa orası cok mantıksız işte.
eminim olaylarda bilgi eksikliği vardır. ya da yanlıs anlatılmıstır. nefs-i müdafaa başa bir şey.