700 çok güçsüz makina, 25knots bile yapamaz. jet alıcaksan daha güçlü birşeyler bak derim.
artı 700 çok da dengesiz, özellikle 2 kişi bindiğinde dönüş yaptıktan sonra toplamıyor kendini.
2 zamanlılar içerisinde en çok tercih edilen modeldir..genellikle su sporlarında kullanılıyor..alacağınız jet in motorunun yeni yapılmış olması sizin için büyük avantaj olur ayrıca yakıt tüketimleride diğer modellere göre azdırbildiklerim bunlar
![]()
hiç kullanmak nasip olmadı. ama çok artçı oldum. seadoo 180hp sc 3 kişilik 225hp 2 kişilik 250hp 3 kişilik hepsine artçi olarak bindim. inanılmaz gidiyor. hepsi supercharged zaten. bildiğin yapıştırıyor. uçuyorsun falan dengesi muazzam. tavsiye ederim. alıcaksan öyle bişi al ömür boyu bin.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yakıtına dikkat et 50 lt dolduruosun 45 dk bitiyo eski tipler cok aşırı yakıyo aldına pişman oluyosun sonra ...
çok aşırı harcadıklarını bılıyorum benımd kuzende var ordan biliyorum 100 lira yakıt aldıkmı 46 dk görmüyoduk eski model ama 2003-2004 gibi bişeydi 2nci el aldık bizde zaten ama olcak gibi diildi verdik yaz sonu
o kadar fazla yaktıgını düşünmüyorum.ayrıca tamamen zevkli bi olay okadar olur.
sonuçta ulaşım vs. için kullanılcak bişi diil.paramız oldugunda bineriz bizde![]()
Dr.Ecu
ve Jeti almış bulunmaktayım arkadaşlarTşkler bilgi paylaşımlarınız için ...
Dr.Ecu
Aynindan bende de var pampalar motor bitik ama varmi yardimci olcak olan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Satiyom onur verim istersen kasa bebekkk
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)