Senı gıdı senı :D:D:D
Printable View
Adamlar ban isini cozdu daha mesaj yazamadan banliyolar
uAlper, 10ur_K, 2Fast4Me, A.tkn, AEAlmas, alphine, anthinka, Anıl E., anıl turan, Arenimo, arm, atakan, atituti, berkayGLRN, berkay_aydin, BoraÇİFTÇİ, BoraRS, Burak E., burkaykalyon, C2VTS, c@n, cabriolet, CanberkD, cemsultan, ceyhunsar, cgty06, cihan, clioGT, Crx-Si, Cüneyt., Dayı2, DERAN_TUYNER, diyadin, E.Güleç, ef186, Ek.Civic_Spoon, emir_hks, empo, ENGean, erdi52, EvoX, F.Dogan, Fatih_, firat_07, FrenchKiSS, FRTDI, ghibli06, gorke, gurcell, Günkut, GökhanOluk, h.savas, htsipit, huncherry, ibooo, Jam da Joker, JFVTI, karsiyakaliozi, kemal_koker, KGüneyli, krscan, lambro_team, Mert G, Mert-, Met, mirent, mody, mstfcn28, naci, NakkaSss, olivera7, Onamdar, OnurÖzden, ProdriveSTI, PUMA, rahmi, rapstar, raptor, RCkid, rebelh, Rec.O, RottingChrist, Senol Demirağlı, sMh, STP, tarik, therev, tricky, Tunacan, Tuncer M., tunerviper, turci, type_R, ugr_kskn, whıte Vtec, yagizs, yakuza, ygtrn, Yiğit G., YUNUS
(100 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)
bu ne :D :D
beyler benim siyah ekran da sayfalar dolusu zaman aşımı yazısı çıktı nedir bu
ulen ip den girdiler ya la :D kafalarını tıkıtklarım sonunda ip aklına geldi :D
böyle olmayacak ayıkdılar , gece 12 -1 gibi basalım burayı tekrar gececilerle :D
Savaşın ilk yarısı bitti. Gece baskını için operasyon yapılsın!!111!!!1
Üye olamıyorum artık ..
Bir kızın masum duygularıyla sevdiği gibi sevmiştim seni TOROSLUM.
Sevgili Günlük,
Bugün teçtörkeyde RCT sikertmecilik oynadık, çok eğlenceliydi :D
İyi Geceler
- ulan o değilde. mahallede kavga cıktı bi sesler görmeniz dymanız lazım dedim oha llan ne cabuk geldiler almaya hahahahahaha
AcİL toros sorgu :D
Mutlu son (Ban :D
virginRS ye yazık oldu, daha üye olur olmaz ban yedi.
cidden zaman aşımına uğradı nedir ?
konu kapatılmış:
http://e1211.hizliresim.com/13/5/fngwt.jpg
özrü dilediler raad olun :cool:
23:27 uygun beyler ***** yer :p