İğrençççççççççççççççç
Printable View
çirkeflik böyle bişey olsa gerek :D
ramazanla volkanrs bura üye mi :D suriye sınırına koyacam ilk gelen topla dağılsınlar
hepiniz F5 sapıklarısınız ya :D 1 saatte 17 sayfa nedir aga ? :D gelip renocular demiyomu ne kadar dedikoducusunuz..
Bu arada biz nasıl insanlarmışız la. :D
Konu sahibi bi yerde haklı bence ama diğerleri saçma sapan yazılar filan.
ulan okan dallamasının yazdığına bakın hele, it herif buradan 433543546 kere banlandı üstüne 4534534 tane üğelik alıp geri döndü yüzsüz yüzsüz şunun yazdığına bakın amk!!!!!
ulan ne işin var madem burada şerefsiz, oraya yazacağına girip buraya yazsana üğeliğinde var nasılsa!!!!
Barzo renaultcular ulan 1 adet küfürüm yok düzgün birşey yazdım
Barzo moderatorler tarafından banlandık
Hangi üyelikle giricek yiğit :D sende aaaa unutmustur idleri :D
insanları bindikleri araçlara, üye oldukları forumlara göre sınıflamak da yeni çıktı. bu konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum zira seviye rct'ye kadar düştü.
Bu cliors okan yavsagi her banlandiginda yeniden uye olmuyor mu buraya?
sonra cikip boyle seyler yaziyor
CliOkaN
CliOkaN nickli üye şu anda çevrimiçi.
RCT Kurucusu CliOkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler :)
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydını :) Ama nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar :) alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları :) ilah teamm techturkey :D
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin :D
254 misafir koyun sürüsü :D
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımıza :) yüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin :D
okan piçinin yazdıklarını aynen kopy yapıyorum beyler!!!
'''''''''''Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler :)
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydını :) Ama nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar :) alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları :) ilah teamm techturkey :D
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin :D
254 misafir koyun sürüsü :D
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımıza :) yüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin :D
amk gerizekalısı sen niye istenmediğin halde gelip buraya milyon tane üğelik aldın peki sikik!!!! ulan sanki reno kılap törki nin hastasıyız ölüyoz bitiyozda ondan üyelik almaya çalışıyoz ondan geldik ayağınıza amk....'''''''''''''
biri siksin la şunu :D:D:D
o değilde konunun altındakiler ne gaza gelmiş yardırmış resmen hepsi
site 5dk ucuyor beyler hahah :D
asında sitenin isminin hondaturkey olması gerekiyormuş yorumlara bakılırsa :):)
vay canına sayın seyirciler....
hahahhha ezik herif ya