çirkeflik böyle bişey olsa gerek
ramazanla volkanrs bura üye misuriye sınırına koyacam ilk gelen topla dağılsınlar
hepiniz F5 sapıklarısınız ya1 saatte 17 sayfa nedir aga ?
gelip renocular demiyomu ne kadar dedikoducusunuz..
Bu arada biz nasıl insanlarmışız la.
Konu sahibi bi yerde haklı bence ama diğerleri saçma sapan yazılar filan.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ulan okan dallamasının yazdığına bakın hele, it herif buradan 433543546 kere banlandı üstüne 4534534 tane üğelik alıp geri döndü yüzsüz yüzsüz şunun yazdığına bakın amk!!!!!
ulan ne işin var madem burada şerefsiz, oraya yazacağına girip buraya yazsana üğeliğinde var nasılsa!!!!
Barzo renaultcular ulan 1 adet küfürüm yok düzgün birşey yazdım
Barzo moderatorler tarafından banlandık
insanları bindikleri araçlara, üye oldukları forumlara göre sınıflamak da yeni çıktı. bu konunun kapatılması gerektiğini düşünüyorum zira seviye rct'ye kadar düştü.
Bu cliors okan yavsagi her banlandiginda yeniden uye olmuyor mu buraya?
sonra cikip boyle seyler yaziyor
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
CliOkaN
CliOkaN nickli üye şu anda çevrimiçi.
RCT Kurucusu CliOkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydınıAma nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar
alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları
ilah teamm techturkey
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin
254 misafir koyun sürüsü
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımızayüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin
![]()
okan piçinin yazdıklarını aynen kopy yapıyorum beyler!!!
'''''''''''Aaaa arkadaşlar techturkey yalaka tayfasına ayıp etmişsiniz onlar böyle bukadar laf yemeye alışkın değildirler kendilerini sürekli pofpofladıkları için sıkıntıya lafa gelemezler
Sorun bakalım hergün ağzının suları akarak izledikleri DBS Type-R ları nın hasar kaydınıAma nolcak araba yürüyomu yürüyo onlar fiyatına bile söz edemezler ama adam kalkar hakkı olan parayı siter arabasına ve sorununuda belirtir o aracı tanımadıkları için ağzına gelenleri sayarlar
alın DBS typer ı yada REG 106 yı bak nasıl yalakanız oluyorlar 2 dakkada denemelere çağırıyorlar onların gözünde adam olmak için gidiceksiniz ataşehirde bikaçına benim gibi saplıcaksınız ha tanıdık değilsenizde mutlaka bi kılıf bulurlar benim SS gibi ya nos muhabeti yaparlar yada yalan attığımızı aracın speclerinin fazla olduğunu düşünürler nasılsa onlardan daha iyi yürüten yok ya arabaları
ilah teamm techturkey
![]()
Şimdi sitelerinde açtıkları konuyu gördümde yok ping ming le uğraşıyorlar hey allahım akıl fikir versin
254 misafir koyun sürüsü
Ne oldu techturkey istenmediğiniz yere hala üyemi olmaya çalışıosunuz ??? Geldinizmi ayağımızayüzsüzmüsünüz yoksa ?? E devam edin
amk gerizekalısı sen niye istenmediğin halde gelip buraya milyon tane üğelik aldın peki sikik!!!! ulan sanki reno kılap törki nin hastasıyız ölüyoz bitiyozda ondan üyelik almaya çalışıyoz ondan geldik ayağınıza amk....'''''''''''''
biri siksin la şunu![]()
asında sitenin isminin hondaturkey olması gerekiyormuş yorumlara bakılırsa![]()
vay canına sayın seyirciler....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)