Her iki markada tr de iyi,ama markadan önce bağlatacagın yeri iyi seçmen gerekiyor :)
Printable View
Her iki markada tr de iyi,ama markadan önce bağlatacagın yeri iyi seçmen gerekiyor :)
Lovato iyidir, ben ve benim referansımla taktıran herkes çok memnun.Problem yaşayan yok.
ikiside iyi markadır. ancak brc yi öneririm. çünkü brc nin forum sitesine en ufak bir şikayet yazsan bile hemen ilgilenip adam bile yolluyorlar. bayilerinede ilgisiz davrandıkları şikayeti gelince gerekeni yapıyorlar.
o yüzden genelde hepsi iyi davranıyor. markadan çok ustalarında adamlığı önemli. ben zavolliyi çok severim. taktırdım ama taktırdığım bayi cacıktı. ben kendim yaptım ayarını. şimdi 20 kuruş uzun yol. 25 kuruş şehir içi hemde şuanki fiyatlarla.
iki markanında montajcısından yana şüphem yok neredeyse çorluda başabaş gidiyorlar ama markanın kalitesi hakkında sorular kafamı kurcalıyor çünkü birisi 1600 tl /10 diğeri ise 1250 tl ye takılıcak ... arada cidd bi fark var çünkü
Taktırırken bende aynı ikilemde kalmıştım BRC nin montajcısıda Lovatonun montajcısıda tanıdıktı ikisininde işçililiği iyiydi önce BRC ye gittim 25 lira bile indirim yapmadı ona sinirlendim gittim Lovatoya abi dedim yapabileceğin bişey varmı çok fazla bişey yok ama tanıdık olduğun için 100 lira indirim yaparım senden başka kimsyede yapmam dedi tamam dedim taktırdım sonrasında 5 araca daha taktırdım ve ben dahil hiçbirisinden en ufak bi şikayet duymadım bugüne kadar aracım değiştirsem yine gider Lovato taktırırm.
son lpg zamlarından sonra bir kez daha mı düşünsem acaba ??
Brc huzurdur lovato iyidir ama yetkili servis agı zayıf o yüzden brc hatta para varsa prins
lovatoda italyan brc de ikiside kaliteli sana fiyat olarak uygun olanını seç :)
iki markayıda kullanan biri olarak kesinlikle brc...
Lovato hakkinda bi yorum yapamam ama yaklasik 2 yil once brc taktirdim 50 bin km yol yapmisim sadece 10 binde bir filtresini degistirmeye gittim. Tabi ustanin isciligide cok onemli. Adam gibi montaji ayari yapilmamis prins olcaina 4 4 luk ayarlanmis atiker olsun daga iyidir.
brc için konuştum usta ile fiyatta da mutabıkız ama geçen yorumlarda regülatörün 1500 gibi değerlerde olması gerektiği gibi bi yorum okumuştum yanlış hatırlamıyorsam lpg montajı yapacak yer 1200 basınçlı regülatör takacağını söyledi 1500 olursa 100 tl fark istedi araç teknik verilerde 147 hp gözüküyor ne yapmalıyım sizce ?
1200 mü 1500 mü işimizi görür ???
1500 bar, 8mm hat
BRC yi tek gecerim
aracımda brc vardı enjektörlerden ikisi kaçırmaya başladı enjektörün tane fiyatı 230 lira(değiştirince 4 tane değiştirmek gerekir ki kitin yarısından fazla fiyatları) lovato da fiyat nedir bilmiyorum ama brc 4 enjektör değiştirmektense atiker safe fast kit taktırdım gayet de memnunum. brc yi parça fiyatlarından dolayı önermem.