alla alla gece geceaçmaz olaydım videoyu bu ne lan gelde uyu şimdi :D
Printable View
alla alla gece geceaçmaz olaydım videoyu bu ne lan gelde uyu şimdi :D
aynı binada millet duyuyo ben duymuyorm nasıl iş anlamadım...
sesshop :D
dümen ya eski muhabbet bu 1 ay önce vardı
duj alıp yatın sıkıntı yok.
The Ottoman Empire m2d | Facebook
bu eleman anlatıyordu düşük frekanslı ELF yayını yapıyorlar bugünlerde v.s diye.. rezonans sonucu bu sesler olusuyormus..
beyler dışarda çok büyük mavi ışık var. korkan olmazsa çekip koyayım mı ben tırstım şimdi.
köpeklerde bu ara geceleri fazla havlamaya başladı bunlar bir işaret bence.
http://b1211.hizliresim.com/13/7/fpz5f.jpg
benim 2 senedir ötmeyen kanarya kapı zili gibi şakıtıyor. ben arabaya binip gidiyorum.
Ben bir duş alamda gelem :D
21 aralıkta değilde 22 aralıkta kıyamet koparsa bu mayaların taaa spor gazetesi
21 aralık gelmeden 15 aralıkda bankadan 50 bin TL cekıcem 6 gunde yiycem alemlerde.
..................... ceza yemeden xxl boyutlu resmi kaldıralım.
arkadaşlar bu sesler normal sesler değil.Düşük frekanslı sesler.Vericeğim linkteki yazıyı dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=project+bluebeam 2. Entry
Konuyla ilgili:
nobel ödüllü dr. robert o. becker "the body electric" isimli kitabinda 1960 larin baslarinda allen frie ve 1973 te walter reed ordu arastirma enstitüsünde dr. joseph c. sharp tarafindan yapilan bir dizi testler gerceklestirmislerdi. testler sirasinda kapali bir odada bulunan kisinin beynine kelimeler titresimlere dönüstürülüp microdalga sinyallerle isinlaniyordu ve alinan sonuclarda sesler cok net anlasilabiliyordu. dr. becker sonuc olarak böyle bir cihazin, teshis edilemeden gizli operasyonlari yönetme, hedef kisileri sadece kendisinin duyabildigi sesler yüzünden cilgina cevirme ve suikastcilari dogrudan programlamak gibi görevlerde kullanilabilecegini aciklamsiti.
simdi bir düsününkü bir anda herkes mesihinin sesini uzaydan konusurken icinde duyuyor ve dinci fanatiklere talimatlar aliyor. bu sayede tüm dünya üzerinde simdiye kadar görülmemis bir histeri ve panik yasanirdi. hicbir polis gücü, hepsi bir araya gelseler bile böyle bir düzensizlikle bas edemezler. 1978 te james c. lynn tarafindan yazilmis olan "microwave auditory effect and application" isimli kitap, microdalga ile nasil dogrudan beyine ses sinyalleri gönderilebilecegini aciklamisti. bu teknoloji aslinda körlerin görmesini ve sagirlarin duymasini saglayabilirdi. ancak bunun yerine bu teknoloji bir silah olarak dünya halkini kölelestirmek amaci ile kullanilmak üzere.
Yine mi çıktı bu konu :) Tech te hit olmaya gidiyordu kapatılana kadar