Yani? standartlarindan uzunmusun? boy kiloda ne ariyorlar?
Printable View
Aradiklari 1.85 boy ve ona dogru orantili kilo . ( web sitelerinde belirtiyorlar zaten ) Benim boy 1.87 . Saglik raporu almaya gittigimde boy kilo olcumu yapmislardi ve DR rapora " kabin memuru olmaya elverisli degildir " yazmisti . Insan kaynaklari mudurlugune goturmustum ve oradan da onay vermemislerdi .
Hadi ya ben de 187 falanim. kilo da var. Bir ara dusunmustum TR'deyken... Sagolasin.
Antalya olsa her zaman evimiz varda istanbul sikinti ins. Bulursun kalcak biyer olmadi otel falan akar.
Adam dışarda kaldı eyimi :)
Afedersin ama kimse bu zamanda kimse yüzyüze tanımadığı adamı evine almaz. Forumdan yazsalar 2 gün Antalyaya geliyorum tatil yapıcam beni kim ağırlar diye sen alır mısın?
İstanbul dediğin yer otel diyarı. Heryerde her çeşit otel var.
ilk olarak hayırlısı neyse o olsun. eğer kalacak yer bulamazsan diye bir seçenek aklında bulunsun. ***** sitede günlüğü 60 tl olan evler vardı ataköy de. yani gideceğin yere çok yakın. eğer düşünürsen ufak bir arama sonucu ilanlarını görebilirsin.
istanbulu çok bilmem ama floryada ki polis okulunda mülakatlara girmiştim bende yeşilköy ve florya biraz ters değilmi ?
vallahi mail gelmeden önce bende amerikaya gitmeyi düşünüyodum nasıl olur, napsam acaba diye.. tanıdık falanda varmış NYC de.. sonra maili gördüm bi burayı deniyim önce dedim..
bakalım arkadaşın işide belli değil daha gittiğimde orda olursa zaten onla takılırım.. okul işleri için fatsaya gitmiş olursada ayarlarım bişiler gerekirse otelde kalırım..
ne tarafta kalıyo bu yakınmı floryaya?
tatil başka iş başka bence ben tatil yapıcak yayılıcak yer aramıyorum geldiğim gece sadece uyumak için yere ihtiyacım olucak ertesi gün zaten dönücem geri... forumdan birisinin böyle bi sıkıntısı olsa evim müsaitse seve seve ağırlarım.. ki daha öncede benzer şeylerde ağırladığım forum dışından insanlar oldu.. ki burda çok ihtiyacım var diye yalvarmıyorumda yani.. otele vericeğim 50 60 lirayla sizlerle dışarı çıkıp vakit geçirmek daha çok hoşuma gider diye düşünüyorum.. hayırlısı gerekirse otelde kalırız :)
benimde ikinci gidişim olucak işte.. havalimanının arkasında kalıyo ya o da yeşilköyde diye öyle kalmış aklımda...
telimi pm atıyorum kardeşim bahçelievlerde yerimiz var orda kalırsın