katılıyorum 1-2 sayı aldım ama beyenmedim autocar bence bi gömlek daha üstün ;)
Printable View
ooo fahirime baq bea :) burak abiyide fahiride çok çok severim ve bu işlerden inanılmaz anlarlar kaliteli yaparlar ( not; bana foto çekmeyi ööreten isim fahirdir :D ) onların adına mutlu oldum inşallah çok çok başarılı olurlar..
EVO'daki testler, Autocar, AMS, CAR, otohaber...vs dergilerinde zaten var. Ha testten kastın sürüş izlenimiyse yani gidip Gallardo, F430 kullanmayı ve bu araçlar hakkında izlenimleri yazmayı testten sayıyorsan evet haklısın bunlar diğer dergilerde yerli olarak yok ama lisansör dergilerden çeviriler ile bu veriler zaten elde ediliyor.
Ayrıca, üzgünüm ama EVO fotoğraflara hiç özen göstermiyor. Kir pas içinde bir Clio motoru ile açılış sayfası görmek isterseniz veya motor fotoğrafı adı altında bir bez ile bile silinmeden özen gösterilmeden dergiye geçilmiş motor fotoğrafı görmek isteyenlere EVO tavsiye edilir.
Test yapan dergiler belli; AMS, otohaber, autoshow. Bu dergiler haricindekiler fabrika verilerini yazıyor, artık kaç gün otomobil dergide kalıyorsa o kadar gün o araç kullanılıyor, test adı altında sürüş izlenimleri yazılıyor. Baştan sağma fotoğrafları çekiliyor ve dergi çıkıyor. Orijinal CAR, EVO, Autocar dergilerine bakıldığında burada çıkan CAR,Autocar ve EVO dergileri sırf piyasada olmak için çıkartılıyor sanırım.