yakın bı arkadasım ılgılenıyor...
http://www.sahibinden.com/bmw_z_3_m_...XQQdisplayitem
yakın bı arkadasım ılgılenıyor...
http://www.sahibinden.com/bmw_z_3_m_...XQQdisplayitem
Godzilla...
Çoook iimiş walla... Da hiç trafikte görmedim ben bunu...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
baş belası problem makinası hiç girmesin s2000 yada type r öneririm yada japan dan vazgeçmesin derimşahsi görüşüm
Arabayı DA yaptı. Mert beyin yaptığı bir araç. En iyi bilgiyi ondan alabilirsiniz. Ama benim duyduğum DA ile sorunları oldu. İstedikleri gücü alamadılar. Daha doğrusu tahahüt edilen gücü. Herşey bir yana rüya gibi.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu istanbuda DA nın yaptığı olabilirmi. 1 adet z3 m turbo biliyorum bence bu araba o araba. İstanbuldan ankaraya satılmış olabilir.
ewet da motorsportn yaptı z3 bı ara guzel yuruyodu sımdı noldu bılmem sayın dastan gelır yapar acıklamasını![]()
koyu grı olan mert sarıcnın eskı arabası oo coktan satıldı sımdı kımde bılmıorm en son karsıda bı galerıde duruyodu satılmıstır heralde
tam bir keyıf makinesi...
motorunda sorun yoksa mantıklı bi araç..
bu aracın stock halini sabiha gökçende ıslak asfaltta volkan ışık kullanırken gördüm.turbosunu hayal bile etmek istemiyorum![]()
Geçen sene 90bin ytl ye satılıyodu bu araç yanlış hatırlamıyorsam...
İstanbulda olan bu araba siz bunla karıştırıyorsunuz Mert Sarıcının eski arabası şimdi ne oldu bilmiyorum ne zamandır görmedim
![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
hayır o araba ile karıştırmıyorum.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
orj halı 321 deıl mı 450 az geldi gozume...cıft turbo 1.1 cont...?hondanın gozunu sewıyım...ama arac sıkı duruyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)