benim mekanda adsl den tut herşey var cehennem ve cennet menüleride mevcut herkesi beklerim :)
Printable View
benim mekanda adsl den tut herşey var cehennem ve cennet menüleride mevcut herkesi beklerim :)
WTF
şimdi ne olcak bence kiyamet olmiyacak ama dünya tersten döner ise kiyametin yaklastıgını anlıcaz :)
21 aralıkta şirincedeyiz:D
çok güzel fotoğraflar çıkacaktır eminim:D:D,
pazar günü ön fizibilite için gittim,cuma günüde gidicem:Dnerde kopuk varsa orda euheueh:):)
konuyu cuma gunu hortlatmayi dusunuyodum ama gerek kalmamis :D
Vakit olsaydı bugün :)
Tarihi Merkezefendi Köftecisi
moskova da zaten hava 10 dan sonra aydinlaniyo hergun kiyamet kafasi yasiyoruz
CV si
http://mm.meliksah.edu.tr/docs/Ali_E...inPhoy83Cj.pdf
projeleri :
roje Adı: MgB2 Süperiletken Kablo Üretimi ve Elektromıknatıs Tasarımı Resim Alanı
Proje Türü SAN-TEZ Projesi
Proje süresi: 2012 -- Devam Ediyor(36 Ay)
Proje Yürütücüsü: Yrd. Doç. Dr. A. Esad ÖZMETİN
Bütçe Büyüklüğü: 1.076.217 TL
Proje Adı: Titreşen Örnek Mıknatıslanma Ölçme Sistemi Geliştirilmesi Resim Alanı
Proje Türü SAN-TEZ projesi
Proje süresi: 2012 -- Devam Ediyor(36 Ay)
Proje Yürütücüsü: Yrd. Doç. Dr. A. Esad ÖZMETİN
Bütçe Büyüklüğü: 541.832 TL
prof degil Yrd. Doç. bu arada.. yanlış söylemişim..
ve 9 değil 7 yıl takılmış texas besicilik fakültesinde :)
tabi bire bir konuşmadan adamın cv si cartı curtu kimseyi etkilemez.. Dünyanın eksenini değiştirecek, kutupları değiştirecek manyatik alan yaratmak, bunu kontrol edip sadece amac dogrultusunda kullanabilmek sanıldıgı kadar kolay olmasa gerek..
3 gün sonra görcez :)
moskovada zaten 10 gibi bişiler olursa şirince bana 50 km direk vınnn :D
21inde yine aynı klavye basında yazıyor olup bunlara nasıl gülünecek onu düsünüyorum. aslında benzine acımasam şirincede alayınız salaksınız pankartı açalım derdim.
Şimdi inanan insanlar için Kur'an'da der ki Allah dışında hiç kimse kıyametin zamanını falan bilemez. O zaman Allah'a inanıyorsunuz ki kıyamet olacak diyorsunuz da zamanının bilinebilceğine nasıl inanıyorsunuz ya. İnsanlık tarihinin gördüğü en aptal boş çelişki. inanmayanlara kıyamet diye bir şey yok zaten neyden kaçıyorlar ? inanının kıyamet zamanının bilinemeyeceğine de inanması lazim ? eee nerde kaldı din iman beyin düşünce ? Sadece şirinceye göktaşı düşse de bu salaklara ders olsa güzel olur.
21inde ölen biri kıyamet koptu sanıcak şimdi :D
mayadan korksak ekmek yemezdik
şirince halkı halinden memnun:)amaç turizm:)
efeste 3-4 tane gruplar halinde japon kafilesi vardı:)paradır gelsin iyidir;):D