Anlıyorum sizi , ii günler
Printable View
Anlıyorum sizi , ii günler
o haldekı toplanan ise bir araç için wallahi helal istenen parada takdire şayan demekkı supra olunca böyle oluyor :)
arkadaşlar 2 elin parmağı kadar olan bir araç sonuçta, sahibi istediği parayı ister, alıcı olan da gider alır... 3 sayfa tartışacak bir olay görmüyorum açıkçası, araç en az 3 topikte konuşuldu kimin olduğu belli eski yeni hali fotolu, bırakın alacak olan kararını versin alsın...
seneler önce bursada emir otoda 2 adet supra topladı bizim enişte ordan bu belaya buluşatım :) ben o zamanlar yardı mediyordum kendisine gümrükden alınmıstı o aracın motoru hala duruyor arabalı vapurda yagsız kalınca çekici ile getirilmişti tekrar dükkana acaba iş görürmü bu motor konusu warken yazıyım dedim
teknik özellikleri için dip not: Toyota Supra IV 3.0i Turbo 1993 - 1997 Car Specifications and Technical Data and Specs and Fuel Consumption -- English
motorundan , egzantiriğinden anlamam her allahın günü sokaklarda görülen bir araç da değil ama yıllar önceden aklımda kalmış, hulk hogan'ın veletlerinden birisi, supra pert etmişti. arabanın görüntüsü, ön konsol herşey müthiş.. :)
bu da favori videomdur;
kimse yanlış anlamasın bilmediğimden soruyorum gt 86 almak daha mantıklı değilmi ?
O neydı gız:d
supra varken gt86 mantıksız :) supra zaten mantıgın bittiği araba :D
İlandaki Supra altta eklediğim videoda görünen olabilirmi?Biz Supra'nın hayalini kuruyoruz , ki ömrümde canlı bile görmedim ben Supra'yı...Videoda'ki Transporter şoförü ve çekimi yapan Focus'takiler tam bir gerizekalı...Şu Suprayı çek önümüzden diyor mal...
TRANSPORTER ile YANLAMA antalyada - YouTube
Toyota Supra 3.0 Turbo 1994 Model 115.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96346558
konu bu ilan arkadaşlar, böyle bir satılık supra var... OK var teşekkürler de, 3 sayfada neden alakamız olmayan bir araç için birbirimize giriyoruz onu çözemedim???