Adaşına ne atıyon topu. Benim rakibim sensin. Bak ben stok geliyom, sen hafifler![]()
Adaşına ne atıyon topu. Benim rakibim sensin. Bak ben stok geliyom, sen hafifler![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Eski calibramızda geliyor sen düşün, istersen suby ile gelem
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
suby artık ellerin olmuş sen aile spec calibraya görede bi dohc gsi var önlemleri aldık defans sağlam
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Oynanmış dohc c20xe astra bile bana fazla gelir. Ama ecotec yurt geldiğinde göreceksinaile spec Calibra bile zorlu rakip senin için
![]()
ama geçilsekde deneriz anlaşılan yarın sanayideyiz işimiz var =)))
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Zaten ben zevkine geldiğimden sıkıntı yok. En güzeli aile spec arabayı sanayiye götürmüyon![]()
Astra yokki? Varmı?
cuma inciraltı otoparkda toplanıyoruz 9 gibi orda oluruz fazla kalablık olmanında anlamı yok zaten 05366145042 dileyen ulaşabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)