Şimdide bu aracı buldum,Az sonra bakmaya gidiyorum. :)
Mercedes - Benz 300 300 SEL 1986 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98221150
Printable View
Şimdide bu aracı buldum,Az sonra bakmaya gidiyorum. :)
Mercedes - Benz 300 300 SEL 1986 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98221150
sanki öbürü daha diri gibi geliyor ama foto yanıltabilir tabi , sen yerinde inceliyceksin , daha iyi anlarsın...
Bu arabanın falsoları da şu :
*Ön tampon eski kasa tamponu , yani önden tamponun tamir edilemeyeceği şiddette bi vuruk olma ihtimali yüksek.
*Resimden anlayamıyorum ama büyük ihtimal cam sunroof var ; bu kasalarda cam sunroof hiç olmadı.ve iç mekanda sunroof çevresinde kalın lastik bi fitil görüyorum.Büyük ihtimal tavan sonradan açma.
*Koltuklar 90 model koltuğu ve mekanik ayarlı..Elektrikli değil.
Sen yürüyene ve çürüğe bak , onlar iyiyse bu fitaya iyi...., bu saydıklarımı da bil , hem takas kararını ona göre ver , hem de satıcıya karşı eline koz olsun.
(((Çürük için Bagaj içi arka cam altına ; bagaj halısının sağ ve soluna (özellikle orda çamur varmı iyi bak) , arka cam sağ ve sol köşesine , çamurluk içlerine ve tabana (içten ve alttan) iyi bak...
Şanzuman için rampada kaçırmasına bak , vites geçişleri vuruntulumu ona bak ,,,
Fren için de abs çalışıyor mu ona bak ,,,
Klima çalışıyormu konrol et ,
Motor yağ çubuğunu çek üflemeye bak (Genelde üflemez ) , Fava filtresine giren boruyu kontrol et üflüyormu diye , egzost duman durumuna rengine bak
Benzinde ve lpg de gidişinde fark varmı ona bak , rolanti regülatörü sökük mü onu sor)))
Bu saydıklarımdan 10 üzerinden 7-8 alıyorsa tamamdır :D
Ahmet abi yorumun için teşekkür ederim.Bu araç takas yapmıyor,ama sahibine söyledim.Aracımı satmadan alamam sizin aracınızı fakat beğenirsem aracımın satışını hızlandırırım.Nasip kısmet dedim.Hiç sorun değil gelip bakıp deneyebilirsin dedi.
İlk baktığım araç kasa olarak çok iyi fakat şuan alıpta 500 1000 lira yürüyene harcayamam.
Birde long kasayı görmek için gidiyorum.Digerinden iyi çıkarsa aracımı satıp alırım.
Baktıktan sonra gelip buraya tekrar yazarım,Görüşmek üzere :)
Yarım saat önce konustum gelicem birazdan diye,Şimdi telefonu açan yok.Montumu giydim bekliyorum :D :D
Edit : Şimdi aradı, işi çıkmış yarın baksan olurmu dedi,olur dedim.Yarına bir aksilik olmazsa bakıcam insallah :D
yokmu bi gelişme :D
Siyaha gidip bakmadım abi sunroof falan orj olmadığı için :D
Arabamı ilana koydum bugün techturkeyden Ceyhun abi geldi arabama baktı çarşamba gününe sözleştik satış yapıcaz.Balina kasa işi yattı gibime geliyor babama bırakıcam artık.
Tekrardan verdiğin uzun cevaplar ve ayırdığın zaman için teşekkür ederim abi...
Yakinimda balina kasa var. 88 model siyah cok temiz 260se. Sadece klima var ve faal. Arac asiri diri vaziyette. Yanilmiyorsam lpg hic olmadi. Orj 303binde fiyat 17750. İsteyen pm ulassin arac adanada. Yeri geldiginde yetkili servise bile gidip bakimlari yapilmistir. Orj dededen:) aktif kullaniliyor. irtibat pm