az önce beyaz bir c serisi bisiklet yolunda tam gaz yardırıyodu. bu tarz insanlar oldukça o bisiklet yolunda pek cesaret edemez kimse bisiklet sürmeye
Printable View
az önce beyaz bir c serisi bisiklet yolunda tam gaz yardırıyodu. bu tarz insanlar oldukça o bisiklet yolunda pek cesaret edemez kimse bisiklet sürmeye
şu anda bitmedi ki bisiklet yolu.
bildiğiniz kızıltoprakta migrosun önündeki beton bariyerlerle ayrılacak o alan..fotoğraflarında öyle gözüküyor.
anlamadığım şey, sola dönen sokaklarda ve solda otoparkı olan binalarda ne olacak.
adam evine girmek içini yavaşlarken arkasını kollarken bir de artık sağının solunu mu kesecek bisiklet geliyor mu diye..
külliyen saçmalık.
1 tane elle tutulur argüman oluşturacak neden söylesinler bana tamam diyip susacağım
onu da vatandaşın parasıyla yapıyorlar abi, yine kendileri karda kısacası :) kimin vergileriyle hangi kerizleri kandırıyorlar / kandırmaya çalışıyorlar afedersin.
yaptıkları da saçmalık ötesi bi iş olmuş, klasik ampül kafası. nerden tırtıklayabilirsek o kar mantalitesi devam ettiği sürece bu iş böyle..
Cdd' yolunu 10 senedir daraltip kaldirimi genisletiyorlar sanirim trafige kapali hale getirme gibi bir plan var ama cdd'yi bitirecektir,
Cafe cdd'nin sirasina araba park edilmezse olmaz cdd'nin farki kalmaz :):):)
Bir ara maltepe sahil yolunda bisiklet yolu vardi, sonra beton doktuler gibi bir durum oldu sanirim :0
dün itibariyle sol şeridi tamamen kapadılar akşam gördüm.
bu sabah 08:10'da oradan geçtiğimde ne göreyim,sanırsın ki deprem olmuş herkes şehri terk etmeye çalışıyorcasına bir trafik var boylu boyunca. 2 şerit zar zor akmaya çalışıyor.
bisiklet yolunda ise kargalar yerlere ceviz atıyor, gelen geçen en ufak bir hareketli nesne yok. bomboş duruyor o şerit.
helal olsun topbaş iyi intikam alıyorsun kadıköyden.
an itibariyle durum;
http://d1212.hizliresim.com/14/g/gwbsk.jpg
Bugüne kadar Erenköyden göztepe'ye kadar sıkışık akan trafik göztepeden sonra açılırdı, bugünden sonra Göztepeden Kızıltoprak'a kadar daha da sıkışık çünkü 2 şerit bile değil sağda yolcu indiren bindirenlerden dolayı 1 şerit zar zor akıyor.
Düğün dernek bitsin bisikletle işe gidip gelmeye devam :D yazın gidiyodum şimdi kışında giderim. Kışın deniz tarafı kullanılamıyo fırtına falan diye :D
Benim gibi 3-4 deli kullanmaya başlasa gerisi gelir.
Kaldırıldı yor ayrımları... Şu anda eski hali gibi.
Uygulama güzelde, zaten sıkışık olan trafik iyice artıyor bu şekilde...
çözüm aslında çok basit;
sağdan bostancıdan kadıköy yönündeki kaldırımdan incecik bir şerit bisiklet gidiş için ayrılacak.
sol kadıköyden bostancı yönündeki kaldırımdan da geliş için bir şerit ayrılacak.
böylece ne trafik artacak, isteyen bisikletini kullanabilecek, bisikletine binerken de hanzolarla uğraşmak zorunda kalmayacak.
ama bunu düşünmek bu kadar mı zor?
semiha şakir'in önündeki kaldırım o kadar geniş ki 8 kişi yanyana halay çekerek yürüyebilir, üstelik bağdat caddesinin en sakin yeri orası olduğu halde,o kaldırımda özel günler hariç normalde maksimum 10 kişi yürürken , oranın en geniş kaldırım olması da yine mükemmel şehircilik planlamasından geliyor olsa gerek:icon_tup:
Kesinlike katılıyorum. doğduğumdan beri caddedeyim nerdeyse. Ama bizde planlamacılık yok mış gibicilik var ondan böyle oluyor.
Eski bir dağ bisikleti yarışçısı ve aktif serbes sürüş ve tepe inişçisi olarak trafiğin her halinde rahatça biniyorum zaten yinede binerim amadediğiniz hanzolar kışın ıslak hava koşullarında canımı sokakta bulmadım dedirtiyor. Ama olay normal halkında bisiklete teşvik edilmesi. Ama dediğiniz gibi tehlike yaratılıyor.
Geniş kaldırım daratılıp yapılsa daha iyi
Birilerinin cebine yap bozdan para giriyorda ondan :)
tabi canım halkı düşünen , sağlıklı yaşamı falan düşünen kim ki :)
bu bisiklet yolunu metrobüse kadar uzatmayı planlıyorlardı. Olay şu olacaktı, Sabah evinden çıkıyorsun 3 Tl ye bisiklet kiraliyorsun , metrobüse gidiyorsun. 2 lira da metrobüse verip işine gidiyorsun. dönüşte de aynısını yapıp hop günde 10 lira belediyeye ek gelir sağlıyorsun. e trafikte zaten araçlar dur kalk yaparken boşa yakılan benzini yeniden dolduracaklar oradan da ekstra bir vergi geliri olacak. e tabi sürekli trafikte olan taksisi dolmuşu vb. yıpranma payı artacak ve belli başlı parçaların değişim sıklığı da artacak o parçaların satışından kazanılan vergi tutarı da artmış olacak. yoksa bize ne ki bisikletten :)
daha bu işin içindeki dikilen dubaların, kullanılan asfalt boyalarının falan kimlerin cebini doldurduğunu yazmadım bile bak :cool:
motor-siklet girebilecekmi oraya :D Girse 10 numara olurdu