artık fatih hoca soyunma odasında ne konuştuysa ikinci yarı fatihin gazabından iki tane attık. :)
Printable View
barcanın çıkmasına biraz daha zaman var, bende barcayı istiyorum ama akşam sizde gördünüz bizi perişan ederler...
bence soyunma odasında AMRABAT dedi:D
koskoca takımda ayağında topu tutan tek adam, o da kayseriden geldi:D
vay be ne hallerdeyiz..
Dortmund fiziksel olarak çok üst seviyedeler... Adamlar hiç düşmüyor... Birde mükemmel bir atmosferleri var stadlarında... Tam deplasman olur bize... en temizinden juve, shalke, malaga veya psg gelsin... Diğer alternatifler çok tehlikeli... 0 çekmeyi egale edemedik ama bjk nin rekoru da denemeyelim ;) :D
agalar 40 milyon € gelmiş GS bütün gelecekteki ödeme sıkıntısından kurtulmuş ne konuşuyoruz biz ya :D
işin birde diğer boyutu var. GS'nin bu seneki yaptığı bütün transferler belirli bir taahüt altında yapıldı. Haziran'a kadar ödenecek para 50 milyon €'ya yakın bir paraydı. Dün akşamki GS'nin bence en büyük başarısı maddi açıdan bir başarıdır :)
Eğer işler ters gitseydi dün akşam GS çok büyük bir maddi yükün altına girecekti. Hatta borsadaki-stad gelirlerindeki değerleri olsa dahi BJK'nın durumundan beter bir durum olacaktı. Neyse ki bitti gitti...
Galatasaraylıyım, masa üstüne bakarsak hepsi galatasarayın üstünden atlar. konulu falan yaparlar ama iş sahaya cıkınca değişir :) Futbolun güzelliğide burada
braga bi tek bizi yendi adamlar bütün maçlarını kaybetti mesela :D ama son maç bile bizi neredeyse yeniceklerdi
O zaman Hakan sukur gomduuuu. - YouTube diyelim ... :)
Barca , Bayern , Dortmund dışında kim gelirse gelsin hiç farketmez.
İŞTE EŞLEŞMELER:
Eskişehirspor-Karabükspor
Gaziantepspor-Sivasspor
Kasımpaşa-Trabzonspor
Galatasaray-1461 Trabzonspor
Fenerbahçe-Göztepe
MP Antalyaspor-Beşiktaş
Gençlerbirliği-Mersin İY
Altay-Bursaspor
Ulan gittik yine Antalyayı çektik ne bahtsız takımız :D
En şanslı kura fenere geldi :)
kura'nın bence en kolay ekibiydi onlara cıktı :D
Doğru söylüyosun :) iki takımda zımba gibi maşallah ama birisi elenecek mecbur :)
Antalya bizi elerse bu kupayı alır bence.
Şuandaki Antalya'nın mevcut formuyla Fenerbahçe veya Galatasaray baş edemez. Gs'ın şansı Antalyayı ligin başında yakalamış olmasıydı :) sonrasında Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında gerçek Antalyayı gördük. O gün şans bizden yana olduğu için yendik. Oyun geneline baktığımızda Antalya takımı bizden üstündü.
Ya münih gelir ya barca gelir bizde evimizde son 3 yılın finalistini yada uzay takımını agırlamının mutluluguyla elenırız :)
ingiliz bir takım yokmu ya varsa ingiliz gelsin
Başarı elde edemeyiz nedir yahu?
2. olarak gruptan çıkmak zaten başarıdır. Mevcut durumda bunu bir Türk takımının başarması zaten başarıdır. SEzona şampiyonlar ligi kupası hedefiyle başlamadık ki zaten. Geçen sezon toplama olarak kurulmuş takımla şampiyonluk, sonrasında şampiyonlar liginde gruptan çıkmak zaten başlı başına başarıdır. Unutmayalım bu takım 3 sezon önce 8., 4 sezon önce 5. 5 sezon önce 3. bitirdi sezonu... :icon_tup:
Barca gelsin daha barcelonayı ziyaret edemedim. Hem gezer, hem maçımızı izler dönerik. :)
Yapmayın gözünüzü seveyim ya cl'de gruptan cıkmak basarı felan degıl bıde kıl payı ıttıre kaktıra cıktıysan o gruptan.. Almanların 3 tane takımı ust tura cıktı hemde lıder olarak ıste basarı budur ama bız alısmısız 0 cekmeye 8 yemeye o yuzden gruptan cıkınca basarı olarak goruyoruz.. Baslı basına sakat bı dusunce bu zaten gs su saatten sonra elenırse basarıya ımza attık bızden bu kadar dıcek cekılecek kosesıne sonra bekle 10 yıl gecsınde bı daha gruptan cıksın.. Eyv. Tr standartlarında basarı ama avrupanın fatihi diyoruz Ünal AYSAL avrupada basarılı GS kurucaz dıyor bunların ardından gruptan cıkınca yonetımden bırı kalkıpta eger basarı derse tüküreyım bole yonetımın ıcıne
Yahu ben Türkiye standartlarına göre söyledim zaten bunu. Daha toplama takımın 2. sezonunda gruptan çıkıyorsun. Bu bence başarıdır dedim. Ki ilk maçı biliyosunuz o maçtan puan bile alabilirdik. Yani bu gruptan lider de çıkabilirdik, ilk 3 maçımız talihsiz maçlardı. Fakat yine de 2 milyon euroluk stoper, 3 m euroluk sağ bek, kiralık ortasaha, ücretsiz forvet ve golleri atan 5 m euroluk bi golcüyle gayet de gruptan 2. olarak da çıkmak başarıdır.
Bundan sonraki senelerde eğer 1. olarak çıkamazsak bu başarısızlık olur fakat, bu takımla bu kadar bile yeterli görülmeli. Ki daha 2. tur maçları şubatta olacak o zamana kadar bu takımın savunmasındaki hatalar da en az düzeye inerse çeyrek final imkansız değil, çekilecek kuraya bağlı olarak.
Yahu Tr için başarı ama Galatasaray için başarı değil yanlış bir deyim bence. Çünkü ben Galatasaray'ın toplama olarak kurulan takımından ve de bunun 2. sezonunda gruptan çıkmasından bahsediyorum. 8 senedir yan yana oynayan futbolcular yok bu takımda. Hatta bırak 8 sezonu 3. sezonunda yan yana oynayan bile yok. Bu sebeple sonraki seneleri işaret etti Ünal Aysal da zaten. Fakat buna rağmen yıllar sonra şampiyonlar ligine bu takımla katılıp gruptan çıkmak bu takım ve bu şartlar için başarıdır.net.
G.Saray'dan 28.5 milyon euroluk gelir!
Bunun yanında gelecek yayın geliri vs.yle bu takımın isletini. Muslera, semih, eboue, selçuk, burak, amrabat takımda tutulup daha kaliteli oyuncular takıma katılırsa o zaman süreklilik yakalanır işte. :)
:D neden olmasın ahaha
bence şuanki durum tamamen başarıdır çünkü bizim kadromuz avrupa ligine uygun dün maçı izlerkende söyledim , bu kadro ile gruptan çıkıyorsak bu bir başarıdır bide bunun transferi var 22 milyon dolar harcayıp 28 milyon euro koyduk şampiyonlar liginden kasamıza bütün transferler beleşe geldi üstüne bide para kaldı daha ne başarısı olcak ? final mi oynıcak bu kadro ile. gerisi hikaye faso fiso
tüh :o ben ingiliz gelsin isterdim..
Cl den gelicek parayla orta sahanın ortasına sol beke ve defansa bırer adam alırlar dıye dusunuyorum cunku melo ve selcuk canları ısterse oynuyo canları ıstemezse oynamıyor keza fatıh hoca rıeranın onunu acıyor adam tek kalıyor kotu oyuncu gıbı gozukuyor aslında riera bu takımdaki en iyilerden ama taktik kurbanı oluyor dıger yandan defansa yorum bıle yapmak ıstemıyorum..
tr için basarı gs için degıl dememden kastım bu takım yıllarca avrupanın fatıhı dıye gezmedımı ortalarda? trde hıc bı takım bızım yakaladıgımız basarıları yakalayamadı demedıkmı? ben bunlara ıstınaden soyledım o lafı.. Öte yandan tr liginin ve milli takımın halı ortada onlara bakınca basarı ama super kupayı kazanan bı takım ıcın hıcte basarı degıldır kı zaten 10 yılda 1 gelıyosa bu basarı denılen sey o basarı degıl tesaduftur.. Galatasaraylıyım ama aziz yıldırıma bu noktada katılıyorum cunku bı kupa alıyoruz oturuyorz basarı dıyoruz gruptan cıkıyoruz basarı dıyoruz peki olduda yanlıslıkla cl kupasını aldık ve her sene fınal oynadık o zaman bu duruma ne dıcez? benım demek ıstedıgım tamam suan ıyı bı ıs yapıldı gectıgımız yıllara baktıgımızda ama buna basarı dıyıpte kenara cekılıp oturmayalım
İstikrar konusunda son konuşması gerekn AY.dir bence. Çeyrek finale çıkmış, yarı finalin kapısından dönmüş bir takımın antrenörünü bir inat üzerine takımdan gönderen kişidir kendisi. Bu ülkenin sorunu şu kimsenin konuşutuğuyla yaptığı bir değil. Fakat Ünal Aysal geldiğinde pembe hayaller sunmadı. Ekonomiyi raya oturtma ve profesyonelleşme yolunda gideceğini belirtti. Ve de 4 senelik süreçte Galatasaray ilk 10 avrupa takımı içine girmeli diye bir de hedef belirledi. Ben takımdan bu sene ve gelecek sene için ümitliyim. :icon_tup:
Hele şükür beni anlayan bi renktaş çıktı :)
Fenerin maçı hangi kanalda arkadaşlar?
Bayern Münih, Barca ve Dortmund dışındaki rakiplerden korkmuyorum en çok Schalke'nin gelmesini istiyorum. İlk 16'ya girmek Türkiye futbolunda büyük başarıdır. Hemde ilk 3 maçta talihsizliklerden dolayı 1 puan topladıktan sonra 3 te 3 yaptığımızı düşünürsek.
schalke'den tutun barcelona'ya kadar galatasaray'in olasi tum rakiplerinin hemen her hafta maclarinin ya ozetini ya da tamamini izler, takip ederim. hicbiri ne braga ne de cluj'a benzer. iclerinde su an icin en formsuzu schalke. geriye kalanlarin hepsi de acikcasi galatasaray'i rahatlikla eleyecek kapasitede. malaga ve juventus'u kolay lokma olarak gormek yanlis olur. almanlar da barcelona'dan sonra cekilebilecek en talihsiz kura olur. barcelona'nin cikmasi ise turk futbol tarihinde avrupa'da cekilmis en kotu kura olarak kayitlara gecer. digerleri neyse de barca'yi elemek icin once onlara gol atmak, gol atmak icinde once topu ayaklarindan almak gerekir. basarilar galatasaray. ;)
Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Schalke 04 ile eşleşti. İlk maç 12-13'te TT Arena'da, rövanş ise 19-20 Şubat'ta Almanya'da oynanacak.
Şike yapsan böyle kura çektiremezsin :)