şu mükemmel görüntüleri göstermeyen star tv ye AMK spor gazetesi armağan ediyorum.
Printable View
şu mükemmel görüntüleri göstermeyen star tv ye AMK spor gazetesi armağan ediyorum.
sadece gs taraftarı hayvan dediğini duydum okumaya bile luzum duymadım
ölçüsünü aşmış ...
adamlar romada bizim takıma neler yaptılar futbolcular polisi taraftarı
hatırlayanjınız vardır abdurrahim albayrak türkiyeye gelirsem toprağı öğecem zor durumdayız diye canlı bağlantısı vardı bi kanala romaya kaç maç ceza geldi?
bizim basın her konuda böyle cok dürst ayağında haber sunuyoruz şekillerine giriyor.
evde tv' yı acarsam sadece ntvspor ıcın acardım ermandır turevlerıdır bunların oldugu kanalları programı asla ızlemem..
ermanın dedıklerını duydum ben o kazmayı umarım tunalı bıdaha gorurum ozmn hayvan kımmıs gorur kendısı..hıc olmadı aynaya bakmasını ogretırız
bende taraftar kotuydu dıye aldananlardanım buda son oldu CL macları dısında startv ızlememde ızlettırmemde!
*BENCE BU ULKENIN SIYASETINDEN FUTBOLUNA HER NOKTASINDA ETKI EDEN YONLENDIREN MEDYADIR. UYAN ARTIK TÜRKİYE! :ofk:
Evinde tv karşısında oturup maç izleyip sonra her maçtan sonra taraftara, bestelere, deplasmana giden taraftara laf edilmiyormu ifrit oluyorum... 1Dk susmamış bir pegasus... Rakip ataklarında 90 dakika boyunca ıslık.. He aq TIRT dı taraftar... Keşke sizler olsaydınız daha ateşli olurdu...
adam leeds unıted macını dahi kurcalıyor adam öldürenler çıkıp sokaklarda ben vurdum diye övünüyorlar diyor
ama unuttugu birşey var hatırladığıma göre cinayete karısan birine neden öldürdünüz falan diye sordular oda ben ne Galatasaraylıyım Nede baska takımı tutuyorum sadece Türküm bacılarımızı kardeslerimizi taciz ettiler Türk Bayragıyla Birtaraflarını sildiler bende öldürdüm dedi.
kareografi çalışmalarına kaldıklarından haberim yok onlarda tutkumuz futbol programına röportaj verdiler resimleri bu linkte var onlarmı bak bakalım
http://www.techturkey.com/forum/sohb...uz-futbol.html
Ben Fenerbahçeliyimdir çoğunuz bilir bu sene kombine almadım hiçbir maçada gitmedim Aziz ve Aykut gidene kadar da gitmicem ben tepkimi koyuyorum
Takımıma zarar vereni kendim kombine almayarak yeni forma almıyarak para kazandırmayarak protesto ediyorum
Ben böyle bir Fenerbahçeliyken bile Galatasarayın galibiyetini canı gönülden kutluyorum ve çok mutlu oldum
Zaten uzun yıllar Galatasaraya da hizmet ettim sutopu oynadım gençliğimde
Kendi içimizde fanatik olalım ama Dünyanın önünde birlik olalım
Milli maça çıktıgı zaman bile o maçlarda birbirleri ile kavga eden futbolcular sarmaş dolaş oluyorlar can ciğer oluyorlar
Yahu bizim haddimizemi Uluslar arası organizasyonlarda ayrımcılık yapmak ayıptır ahlaksızlıktır
Sen Türküm diyorsan eger formasında Türk bayragı taşıyan takıma Tam destek vericeksin
Yok şikeymiş yok bilmemneymiş bunlar seni beni taraftarı ilegilendirmez bu ülkede yargı var kimseye düşmez o seni dinlemez kimse :)
Birde neymiş efendim maç sonunda ferguson ile birlikte kahkaha atıyorlarmış
Ulan zaten rezalet karşılama yaptılar ayıp terbiyesizlik en azından adamları gönderirken yüzleri gülerek göndermek yöneticilerin görevidir
hadi gömdük şimdide defolun gidin mi yapıcaklardı Helal olsun kötü karşılamayı güzel bir ugurlama ile telafi ettiler bundan daha büyük Türke yakışıcak onurlu davranış olamaz
Galatasarayı tebrik ediyorum inşallah bugunde Fenerbahçe galibiyet alır Tüm Türk ve Müslüman aleminin yüzünü güldürür inşallah
miniğim ağzına sağlık
Oğuz Altay yine döktürdü. Hep oyunlar, senaryolar sustuysak biryere kadar diyor hadi bakalım hodri meydan...
Yine aynı film
Bu ülkenin ezbere bildiği bir filmdir bu.
Ne zaman Galatasaray ayağa kalkıp bayrağı daha uzağa götürmek, çıtayı daha yükseğe koymak üzere harekete geçse bir gizli koalisyon onu aşağı çekmek için derhal harekete geçer.
Onu çekme Star TV Bunu Çek!
ultrAslan bütün dünyada canlı yayınlanan Galatasaray-Manchester United maçının başında dünyayı hayran bırakacak, futbolun içine edenlerin dillerinden düşürmediklerini "futbolumuzun marka değeri"ni yükseltecek bir görsel hazırlıyor.
Star TV şöyle bir göstermek bir yana, yüzüne bile bakmıyor. TV başındaki milyonların orada yapılan görsel şölenden ve o şöleni hazırlamak için akıtılan terden haberi olmuyor.
Keşke maçı da yayınlamasaydınız!
Yerine Aziz Yıldırım'ın hazırlayıp sunduğu, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay ve Fuat Akdağ'ın konuk konu mankeni olarak katıldıkları "Yüzde Yüz Şike" programının tekrarını koysaydınız.
Böylece hem rating alır hem de Türkiye'nin dünyaya açılan kapısı ve futbolumuzun Avrupa'daki yüz akı olan Galatasaray'ı ve taraftarını dünyaya unutturabilirdiniz!
"Utanın!" demeye dilimiz varmıyor.
Ne Galatasaray sizin lütfunuzla Galatasaray oldu ne de ultrAslan sizin yaptığınız yayınlarla dünyanın en büyük taraftar örgütü haline geldi.
Emek emek işlediğimiz bu yolu, dilden dile aktaranlar ve gençliğini, hatta ömrünü bu yola feda edenler yarattı bu efsaneyi.
Yok etmeye sizin kudretiniz yeter mi sanıyorsunuz?
Adam mısın Erman Toroğlu?
Bir spor yorumcusu Galatasaray taraftarlarından “Hayvanlar” diye bahsederken kimse çıkıp bunun hesabını sormuyorsa yazının başında sözünü ettiğimiz film artık yarısına gelmiş demektir.
Her insan bazen haddini ve maksadını aşan laflar edebilir.
Adam olanı adam olmayandan ayıran, bunu fark edip özür dilemesini bilmesidir.
Adam mısın Erman Toroğlu?
Adamsan çık özür dile. Ama mertçe, kıvırmadan...
Galatasaraylılara hakaret ederkenki kadar açık ve cesur cümlelerle özür dile ki adam diyelim.
Ya da dileme, adam olmadığını bilelim.
Kim nerede yatıyor?
Artık bütün zamanını Twitter takipçilerine gaz vererek tüketen, bölücülük yaptığının farkında olamayacak kadar zavallı bir ‘eski yönetici’nin hangi şerefli taraftarın nerede yattığına dair ipe sapa gelmez, ortaokul düzeyindeki saldırılarına, cevap vermeye gerek görmüyoruz.
Yalnızca hatırlatmak istiyoruz:
Sahtekarlıktan, şikecilikten ve çetecilikten hüküm giyenlerin, sahte çürük raporu ile askerden kaçanların, Atatürk’e suikast düzenleyenlerin hangi kulübün ‘şerefli’ taraftarları hatta başkanları oldukları kamuoyunun malumudur.
Sevgili Galatasaraylılar,
Bu filmi biliyorsunuz. Başını da sonunu da yaşadınız. Galatasaray karşısındaki bu şer ittifakı genişleyerek devam edecek.
Ama ne kadar bilenirlerse bilensinler bu kez dişleri bize geçmeyecek.
Oyuna gelmeyeceğiz.
Galatasaray’ın yükselişinin önüne geçme amacıyla yürütülen bu kirli oyunun karşısında camia kenetlenecek ve ayakta kalacağız.
Bu süreçte bütün ihtiyacımız bu ittifaka karşı birlikte kalmak ve tek vücut olarak hareket etmektir.
Galatasaray'a ve taraftarına karşı başlatılan ve giderek daha da sertleşecek olan saldırıların karşısında dağ gibi duracağız.
Tüm taraftar derneklerini ve Galatasaraylıyım diyen herkesi "artık" bu yolda bizimle birlikte yürümeye davet ediyoruz.
Oğuz Altay
ultrAslan Başkanı
#470 oguz baskan yine noktayi koymus adam gibi adam helal olsun
Salı günü yaşattıklarından dolayı taraftarı olduğum Galatasaray' ıma teşekkür ederim,bugünde Fenerbahçe' nin aynı duyguları biz ve bütün fenerliler yaşatmasını umut ederim ,tüm holiganlara rağmen destekliyoruzzzzzzz ...
Ne zaman öğreneceksiniz adam olmayı? Ne zaman öğreneceksiniz adam gibi konuşmayı? Biraz müsamaha gösterdiğimizde insan gibi futbol muhabbeti yapılamayacak mı bu forumda? Mecbur musun arkadaşım yok yedek takımmış yok bilmem neymiş diye karşı tarafı taciz etmeye? Mecbur musun arkadaşım beter ol diye beddua etmeye?
Beğenmiyorsan, sevmiyorsan, nefret ediyorsan kapa çeneni. Yazmak zorunda değilsin. İşimiz gücümüz yok sizlerin provakasyonları ile mi uğraşıcaz? Biraz adam olun, adam gibi konuşun.