programın sonucuna göre
401 üst
402 üst
432 ms:1
433 çş: x2
434 : üst veya kg
435 üst veya kg
437 KG
Printable View
programın sonucuna göre
401 üst
402 üst
432 ms:1
433 çş: x2
434 : üst veya kg
435 üst veya kg
437 KG
İzledim tamamını ne dediysem aynısını söyledi forumdan konuyu okudu ipadden sanırsam :hehe:
Juve maçına gol var dedi ben buna hiç yönelmemiştim.
Gs gol var
Bate 1 bende bu konuda ısrarcı davranmıştım
Bayern maçıda yine gol var dedi
5,44 oran mis :)
bır fenerbahcelı olarak aksam Arena ya gıdıyorum maca :)))....
bate 1
valencia kg var
barca 2
oran:3
yüklü girilir mi beyler bunlara
Muslera
eboue
dany
semih
reıra
hamit
selçuk
melo
amrabat
elmander
burak
Gs'nin ilk 11 i arkadaşlar,keşke yekta olsaydı
Yekta'nın performansı iyi ama bu maçta Melo'yu oynatmasa bidaha düzelemezdi bence. Elindeki son şansı, Semih Kaya ve Elmander'in oynamasına sevindim yoksa hava toplarında etkisiz kalırdık
yekta olsaydı ve dany oynamasaydı bencede
dün aksam erman denen sahsın söylediği sözler
Toroğlu: Bunu Yapan G.Saray Taraftarı Hayvandır, Köpektir Haberi
oğuz altayın cevabı
Oğuz Altay: Erman Toroğlu, Bundan Sonra Sen Düşün Sokakta Gezerken Haberi
Fatih Hoca sonunda vazgeçmiş o ağır vasıta Cris'ten...Balta'nın olmamasıda olumlu...Yekta'nın performansı iyiydi ve Yekta'yla oynayan Selçuk daha efektif oynuyordu bunu net olarak gördük önceki maçlarda...Melo bugün inşallah batırmaz...Ayrıca Burak denen kazma ne kadar gol atarsa atsın bu takımın forveti olamaz...Keşke Umut oynasaydı yerine , Umut-Elmander ikilisi çok daha iyi anlaşıyorlar ve kollektif oynuyorlar...Burak top ayağıma gelsede haldır huldur gitsem diye bekliyor , forvet oyuncusunun yapması gereken birçok işi yapmıyor...
Spartak Moskova - Barcelona İM X/2 4,25
Galatasaray - Manchester Utd İM X/1 4,50
Juventus - Chelsea İM 2/X 12,00
Valencia - Bayern Münih İM 2/2 2,95
Misli : 1 Toplam Oran 1272.69
Sistem : 3 - 4
Yatırdığınız Miktar 5,00 TL
Kolon : 5
Kazanılabilecek Max. Tutar 1.272,69 TL
Benim kupon uzerinden gidersek sistem 3 4 dedigimiz olayda 4 mac yaziyoruz a b c d olarak 3 macimiz tutarsa ornegin a b c bunlarin oranini carpip cikan tutari aliyoruz eger 4 macta tutarsa axbxcxd + 3 lu maclarin kombinaslarini aliyorsunuz kisacasi 3 mac tutarsa para aliyosunuz :D telden bu kadar oldu k.bakmayin
sistem tabloları var iddiada duvarlarda yada nette mesela
sistem işaretlemesen kuponun 600 veriyor 4 maç tutarsa rakam 1200 oluyor mesela burda dene istersen
https://www.nesine.com/iddaa/default.aspx
Evet 4 mac yazarsaniz ve 3 mac tutunca para almak isterseniz sistemde 3 ve 4 u isaretliyosunuz yatircaginiz para kismina gelince permutasyonla alakali 4 mac a b c d oyandiginizda a b c kuponu a b d kuponu a c d kuponu b c d kuponu ve a b c d kuponu olarak 5 kupon oynamis oluyorsunuz 1 misli
anladım gibi biraz.. denerim bi ara bunuda... biraz önce gittim 4 tane kupon yaptım
2 ye 10
2 ye 11
2 ye 20
3 e 91 veriyo.. bakalım kısmet :D
ztn 1 misli dediğin zaman oluşabilecek bütün kupon kombinasyonlarına 1 tl yatırmış oluyorsun oda sana 5 kupon çıkartıyor = 5 tl
yani 4 maç 4ün4lü kombinasyonu 1 tane 4ün3lü kombinasyonu 4 tane çıkıyor totalde 5 tl yatırıyorsun her kupona 1 tl olmak üzere
kupunların ise
qwer
qwe
qwr
qer
wer
şeklinde oluşuyor hepsi tutarsa max kazancı yani 5 kuponun toplam karını alırsın
2 yada daha fazlası yatarsa hiç bişi alamazsın
1i yatarsa misal q yattı wer nin bedelini alırsın
Yaa ne uğraşıyorsunuz burda hesaplamayla , girin t..t.r.coma , kuponu yatır derken kolonlar diye bir seçenek geliyor , bende ayıkmıyordum sistem olayına ben bile 2 dk'da çözdüm...
matematik dersinde kombinasyon,permutasyon konusunu falan oldum olası sevmemişimdir zaten :D
ama anladım şimdi.. teşekkürler tektörkey :D
Aslinda bi parayi vursam sistem 3 4 5 6 ile parayi katliycam ama :D
havayı değiştirelim
öropa öropa duy sesimiziiiiii
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...24123786_n.jpg,
Galatasaray Stadı altında facebookta dönüyo fotograf :)
bu gerçek mi?
Bu arada Galatasaray'ımız yıllardır şampiyonlar ligi arenasında olmasa bile bugün formamı gören 3 ispanyol da manchester'a karşı başarılar dedi. :cool: Ne diyoruz, elmas çamura düşse de değer kaybetmezmiş. :cool:
kale arkasından en üstten çok sağlam bi projektör lazım bence gerçek değil
edit: hani arenayı bilmesem merdivenler o kdr boş ki orası türkiye olamaz diccem :)
edit: demekki arenayıda bilmiomuşuz benficanın stadıymış :D
banada saçma geldi daha 3 saat varken bu kadar dolu bı stad falan fılan :D
Kullanmadığınız donlarınızı satıp basabilirsiniz :D
Bate 1
Gs gol var
Valencia gol var
Benfica 1