ya hadi arkadaşım git teknik direktörlük kurslarına yazıl meşgul etme burayı hadi canım :D
Printable View
ya hadi arkadaşım git teknik direktörlük kurslarına yazıl meşgul etme burayı hadi canım :D
Helal olsun Galatasarayıma :)
iyi geceler mersi :)
man u oyuncularının yorumları geldimi ? atmosfere bu sefer ne övgüler yapcaklar merak ettim
Amrabat yorulmamış olsa bile, topu ayakta tutmak, oyunu sogutmak, taze kan almak veya hocaya özel bir sebeble oyundan alınmış olabilir. komplo teorilerine göre konuşmak yersiz. hocanın aklındakini bilmedikten sonra... Tebrikler cimbom,güldürdü.
hamit döküldü, elmander hiç yoktu nerdeyse 10 kişi bıraktı bizi. melo ucundan azcık toparlandı ama daha tam olmadı. neyseki kazandık. geçmiş olsun
Chronik-Fotos | Facebook
yorumun birisi bitirdi beni :D
önce içirmişler sonrasını biliyonuz işte... :D
amrabatı çıkarmasına neden bu kadar takıldınız anlamadım..maçın ortasında 0-0 iken çıkarsa eyvallah.. maçın sonuna doğru 1-0 öndeyiz..ayrıca gerçekten çok koştu. yoruldu , yorulmadı ona bişey diyemem.. emre ayağında biraz daha fazla top tutar pas yapar diye almıştır bence..nitekim de maçı kazandık. önemli olanda budur bence.. braga maçında yüzümüzü tekrar güldürür inşallah..
Bu Ferguson sırf bizim için yener Cluj'u son maçta :)
ferguson yakında manu dan emekli maaşı bağlatıcak zaten kendine :D adam 96dan beri manudaymıs yanlıs duymadıysam :D
Fergusonun keyfine bak be :D
X Yorumcunun Zannettiği: Kendini real madrid t.direktörü sanar. Ona göre yorum yapar.
Gerçekte Olan: Futbolun f sinden anlamaz. Hayatında topa değmemiştir.
Hamite oynamadı diyen futboldan anlamıyodur. en çok koşan top kapan futbolculardan biriydi. Ambrabatta tamam koştu mücadele etti ama defansta top uzaklaştırırken tüm hataları ambrabat yaptı. Boş boş kaleye vurdu hep adamların üstüne. Pas atcak adam yok diyonuz. İçeride 1 ton oyuncu var bi arapası atsa gol olması içten bile değil. İzleyin özeti görün sonra yorum yapın
Bu galibiyet güzel oldu gerçekten.. Burak'ın kendini atmaları iyiydi yine :D
Ayrıca star tv denen doğuş yayın grubu şerefsizleride ayrı bi şerefsiz. Her GS maçında tribünlerin sesini kısıyorlar sanki bağırmıyolarmış gibi. O değil maçı geç başlatıyolar koreografiyi göremedik !!!
elmander haricinde çoğu iyiydi engin olmadı alması saçmaydı
elmander kesinlikle sıfır
hamit kötüydü yorumuna sadece güldüm zaten hamit iyiydi ila çalım atmalı vs değil adam eksiltti şut çekti 3-4 orta açtı, oyunu okudu karşı takımı yordu yeter zaten
burak gol atsada nefret ediyorum o adamdan adam geldi takımın içine etti selçuğuda bozdu bi yerleri kalktı adamların,, yaka kaldırmalar artis artis şovlar hareketler vs burak gelmeden önce selçuk nasıldı ? şimdi sadece burağı arıyor gözleri selçuk topu alınca sanki başka oyuncu yok
edit.........
melancolik foto boyutu cok büyük olmus uyarıyım :D
hayırlı olsn klavyen
mevzu cıksa klavyeyi alır gelirsin o modda bi klavye almssn :D
upload sitelerinde soruyo boyutları nasıl olsun diye ayarlamayı bilmiyorsan koyma arkadaşm