Verirse ekime vermezse kasıma
Printable View
Verirse ekime vermezse kasıma
15 trilyondu dün ne ara 22 oldu hacım
YILBAŞINDA 45 TRİLYON MU VERECEK MP :heyoo:
Ne kesin konuştum konuyu iyi oku. Bence kendileri alır diye yazmışım. " Bence " ne demek ? Benim görüşüm yani. Kesin konuşsam Bence falan demezdim direk parayı kendilerine alcaklar derdim.
Oynamamın amacı yanılıyorsam diye oynuyorum. Ayrıca dediğim gibi 5 bilmek için oynuyom
Gökhan rs ile redborn
22 trilyonluk kolonu ortak mı oynadınız ?
Neyi paylaşamıyosunuz da tartışıyorsunuz yaw :d
Biz öbür tarafta deneyeceğiz şansımızı ;)
http://s8.postimage.org/hw9lgj8np/hayat.jpg
upload photos
o para beni bekliyor anlaşıldı şu yaşıma kadar 3-5 iddaa oynadım (alayı yattı) yarın bi loto toto oynıyım bakalım çıkarsa yeni aracımın fotoları çeker paylaşırım :D herkese bol şans.
her ay 40-50 lira yatırırdım şu şans topuna bilmemne dalgasına hiç bir cacık çıkmadı onları biriktirsem gene ufak tefek bi şahin 131 falan alırdım :D
O değilde Süper Lotoda 6 bilme ihtimali 18595558800 da 1 :D :D :D
bana çıkarsa forumdan 3 kişiye type-r motorlu ek swaplıcam büyük konuşuyorum :D ama bunun için önce oynamam lazım sanırım :D :D
Kesin redborn'a çıkacak, milletide oynatıp daha fazla para toplanmasını sağlıyor :D bu ne çıkış, sanki kendisi hile yapıyor :D
Çıkarsa hemen dizel punto
eee devir ekonomi devri :D
hacı,bu loto bu taleple 30 milyon bile olur,öğrenciyim ama bütün aylığı gömdüm lotoya,ya cıkacak ya cıkacak :D gerçi bu paranın halktan birine çıkmayacağı görüşündeyim bende ama olurda rakamlar karışırsa sıçtılar :D
not : milli piyango idaresine gidip cekilişi canlı izleyebiliyorsunuz
ben 50-100 ne varsa yatırırım 5 tutsa bile iyi para yani :)
şimdi bide işin şu kısmı var bu oyunu milyonlar oynuyor ya sende onların hileli rakamlarını oynarsan?adamların hile yapmasıyla yapmaması arasında hiç bir fark kalmaz bana göre sonucta o sayıları sende oynıyabilirsin bi engel yok.
bu iş şans işi yapabilecekleri maksimum hile parayı bölerler atıyorum 7 kişi bilir 5 ini kendilerine 2 sini şanslı insanlar alır
Sene 98, sayısalda 6yı elimin üstüne gidip cizmeye gitmedigi rakamla kacırmıstım.
5 kazanmıstım, bi cep telefonu aldım gerisi de faturalara gitmisti :D
O gün bugün senelerdir oynarım birgün cıkacak diye.
Ama su son dönemdeki hile hurda iddiaları beni soguttu acıkcası, bu yavsaklardan hersey beklenir :D
toplar esnek toplar sanırım aralarındaki çarpışma vs ağırlık farklı olsa da çok daha farklılaştıracaktır durumu ağır topların gelmesi olasılığını hesap etmek lazım hep derler ağır topsa falan diye ama ağırlığın nasıl etki edeceğini modellemek lazım
Kasmayın yine Çankaya'daki Bademlere çıkar.
arkadaslar bırsey dıcem neden saat 8 den sonra sonuclar ıcın 2 saat ara verılıp cekılıyor cunku butun oynanan rakamlar bılgısayarlar tarafından merkeze gonderılıyor bakıyorlar su numaralar oynanmamıs koyuyorlar topların ıcıne bıseyler yada ozel topları koyuyorlar sonra o toplar gelıyor ve sonuc bellı bu cekılır 1 gun evvelden cekılse yada gunduz cekılıp 12 saat kapalı kutuda zarfta kalsa yada ozel bır yerde saklansa kımse dısarıya cıkmadan olmazmı yanı. avusturalyada oynanıyor ınsanlar orda 6 ay 8 ay bılemıyorlar bızım burda her hafta ya ya cok zekıyız yada cok devlet babamız kendısıne bakmayı sevıyor kendısıne cok cıkarıyor anlamıs degılım valla eskıden 3 4 tuttururduk her hafta sımdı ayda 1 oluyo desek yerıdır valla...
çıksın lan bana valla ihtiyacım var bu ara.
peki ankarada olanlar isterse gidip canlı canlı izleyebiliyor çekilişleri? sokaktaki vatandaşta girip izleyebiliyor.
vatandaşın gözü önünde mi yapıyorlar.
ben bu konuda sunu düşünüyorum topun düştüğü haznenin ağzı ya büyük yada ufak düşen toplarda keza aynı sekilde denk gelince düşüyor
Okan bayülgenin bir programında izlemiştim , hangi program olduğunu hatırlamıyorum uzun zaman oldu.
Defalarca milli piyango kazanan bir adamı konuk etmişti.Youtube da filan baktım ''okan bayülgende göğsüme baktın şoku'' tarzı magazinsel videolar yüzünden bulamadım :)
Hatırladığım kadarıyla adam mp büyük ikramiyesi de dahil olmak üzere irili ufaklı bir çok şans oyunu kazanıyor fakat hala zengin olamamış, o para nasıl bitiyor çözemedim tarzı konuşuyordu :D
Bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
mesleği olan ayakkabı boyacılığına geri dönmüş diye gazetede okumuştum enes bende böyle hatırlıyorum.
aslında bana 100bin lira olsa başka hiç birşey istemem.. hatta ikramiye bana çıksın 100bin versinler gerisi onların olsun umrada değil ama 15 milyon lirada güzel para.. 2.el 599 gtb alınır yani :D
S2000 fln binecek kdr bi para ciksin yeter :)
Hiçbirşeyine güvenemediğin bir yerde yaşamak ne zor...
lotoya kurus vermem :) yilbasinda bi piyango bileti alirim o da adetten :)
mental aritmetikle hesaplasak bulurmuyuz acaba :D
Bugun 5 liralik oynadim yolumun ustunde denk geldi yoksa ozellikle aramadim
Ama bu ulkede hilesiz hurdasiz hicbir seyin de olacagina inanmiyorum bu da ayri mesele...
o kısmını bilmiyorum. ben yapabileceklerini düşünüyorum zaten. ama nasıl milletin gözü önünde yaptıklarınıda merak ediyorum. belki yapılıyordur belki yapılmıyordur bilemem. yapılıyorsa şaşırırmıyım? kesinlikle hayır.
ankaraya yolum düşse bir gün gidip izlerdim. dediğin gibi oynama saati geçtikten sonra toplar getirliyorsa hile yapılabilir.
biriksin işte cukka yapmaktan manyak oldular paraları siz sanıyormusunuzki birine çıkıyor... allah yedirmesin inşallah milletin parasına göz koyuyorlar..
bazı guruplarca belli kişilere çıkartıldıgını düşünmüyorum
Güzel Taktik Sağlam kumbara Tahminlerinde Haklı Çıkma Payın Çok Yüksek.
Şahsen tanıdığımız birine 11 yada 12 milyon TL çıktı birkaç ay önce net rakamı hatırlamıyorum şu anda.Parayıda aldılar yani hatta 2 oğlu hemen cayenne ve toureg aldı beyaz. 6 liradan batıcak değiliz hilede olsa bi umut belki şanslı gündeyizdir.