Bu rahatsızlar Adanada kendi aralarında ettikleri kavgayla da meşhurlar, bi gün üniversiteye giderken bindim otobüse. Her durakta muavinler inip kavga edip geri biniyordu otobüse. Allah akıl versin.
Printable View
Bu rahatsızlar Adanada kendi aralarında ettikleri kavgayla da meşhurlar, bi gün üniversiteye giderken bindim otobüse. Her durakta muavinler inip kavga edip geri biniyordu otobüse. Allah akıl versin.
öyle 100 lira 1000 lira 5000 lira ceza olmaz..
zaten ödemeyecekler.
Silah (delici, kesici, ateşli, namlulu namlusuz her neyse.. hepsi!) bulunduğu an anında ruhsat iptal edilip şoför anında hakim karşısına çıkarılsın, o zaman görürüm ben o asfaltın çakma delikanlılarını..
Adana saglam tedarıklıymıs
bende boyle ınsanlara karsı bıber gazı bulunduruyorum sadece tedbir kullanma taraftarı degilim
Toplu taşıma yapanları haftada en az bir tanesini şikayet ediyorum ve ciddi ciddi yaptırımı var belediye tarafından. Yani en azından şikayet ettiğimde "Sn. ... ../../.... tarihli ve ........ numaralı başvurunuz ilgisi nedeniyle EGO denetim ve filo takibi grubu birimine iletilmiş olup verilen cevap aşağıda belirtilmiştir; araç denetlenmiş olup, şikayet konusu hakkında personele gerekli uyarı ve ikaz yapılarak ikazları denetim defterine işlenmiştir. Bilgilerinize rica ederiz. İlginize teşekkür eder iyi günler dileriz" diye bir mesaj atıyorlar. Gerçi belediyeye şikayet ettiğim belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve belediyenin mavi-beyaz minibüsleri oluyor genelde. Mavi minibüsleri nereye şikayet ediyoruz onu bile bilmiyorum. Bilsem haftada en az beşi var yani.
arabamda yakın zamana kadar plastik bıçak dahi yoktu ancak arkadaşlarla veya ailemle pikniğe veya içmeye gittiğimiz zaman lazım oluyor diye meyva bıçağı aldım onun dışında hiçbirşey taşımam anca korkusu olan adamlar bu tarz şeyleri taşır.
Valla emanet hicbisey abi inanmiorum ben,yavuzla bi gece besiktasta bi abi taxiciyi dovuyodu kimse ayiramadi.. Birakin adamin emanet cikartmasini direk icinden alip yere yatirip vursgnd o kemik sesini arabann icindn duyuodum..
He atara atar gidere gider lafi var eyvallahta,delikanliligin yarisindan cogu Geri Vites:D
Adanayla alakası yok çoğu yerde böyledir eminim.Biber gazına tamam da o döner bıçakları nedir ya!!
Bu denetimleri Gebze-Harem, Pendik-Kadıköy, Pendik-Kurtköy vs hatlarına bekleriz :) TSK ya harcanan paraya yazık halbuki bu hatlardan baya mühimmat çıkar :)
Arabadan inmek büyük hata.. Karşındaki kim nerden biliyorsun. El Elden Üstündür arkadaş. Bunu herkes kabul etmesi lazım. Sen yumruğuna güvenirsin hatta hatta yav ineyimde hatasını söyliyeyim bidaha yapmasın dersin , adam piskopat çıkar çeker bıçağı kalbine sokar ölür gidersin ki bu verdiğim olayı gerçek yaşanmış olarak duydum. Genç çocuk aracından inip naaptın ağabey demiş.Adam tek kelime etmeden saplamış bıçağı kalbine.Gencecik çocuk gitmiş pisi pisine...
biber gazı taşıyan arkadaşlar
aman sinirlenince dikkatsizlik edip ters rüzgara doğru sıkmayın biber gazını :D
kepazelik resmen ne denirki..ceza azmış biraz 1000 küsür yazmak lazım
+1500
benimde eski bir arkadaşta boy 2.05 falan hani kapı gibiderler ya aynen öyle..
bir gece tarlabaşında arabanın biriyle atışıyor arkadaşta adamda arabadan inip
birbirlerine yürüyorlar adam direk silahı çekip çenesinin altından sıkıyor kulağının
arkasından çıkıyor kurşun sonra aylarca koma.... yaşadı çok şükür ama direğin içine
vurup çizgiden çıktı resmen..
Milletin tavuk keser gibi insana kıydığı bir hayattayız. Yaşamak mucizeyken, fevri davranmaya gerek yok pamuk ipliğiyle bağlıyız zaten..
aracımda taşıdığım cook güzel bi sağ kroşe var =)
yurdum insanı her zaman savaşa hazır maşallah :D adamlara bak kılıçla geziyo:icon_wack