abicim haklısın içeri almasınlarda ben şunu sundum günlerdir sizin yüzünüzden ulaşmadı ben geliyim kargonuzdan kapıda alıyım hatta verin motokuryeyi telefonundan arıyım .
hiç birine olur yön göstermediler.
Printable View
abicim haklısın içeri almasınlarda ben şunu sundum günlerdir sizin yüzünüzden ulaşmadı ben geliyim kargonuzdan kapıda alıyım hatta verin motokuryeyi telefonundan arıyım .
hiç birine olur yön göstermediler.
ıyı hatırlattınız kredılı kgs kartım vardı pedere soledım onu hgs ye cevırsın dıe :D uyuz olmaya basladım bu kopru olayına .ıdo zaten ıs saatlerınde ferıbot fıyatlarına zamlı tarıfeyle gecırıyor en guzelı karsıya gecmemmek.
garantiden hgs aldım ilk geçişte girdi yok dedi 15 tl kesi uyuz oldum sonraki geçişlerdede ışık sonradan yanıyor kaçla geçmeliyiz 40 50 gibi geçiyorum ama durmak gerekyiro sanırım böyle olacaksa ogs ye dönücem oda sıkıntılı samandıra gişesi bozukmuş bana 300 tl ceza geldi 2 kere ogs yi kaldırıp attım
hgs nin kart biçiminde olanları varmış onu aldığımızda her araçta kullanabiliyor muyuz?
Aklımı okudun, artık hangimize önce kısmet olursa diyeyim. :)
İki gündür demir takviyesi alıyorum, hastaneden çıkar çıkmaz aldığım demiri trafikteki sinir harbi nedeniyle geri veriyorum. Hastaneden 5'te çıkıyorum evime 1 saatte anca gidebiliyorum. Artık sinirden arıza şeridinde gidenleri videoya çekmeye başladım.
Trafiğinden, isparkından, avm'sinden, vergisinden...herşeyinden bıktım.
Yarında Edirne'de işim var, artık kimbilir kaç saatte gider, kaç saatte dönerim. Ama bu sefer gişelerden KGS ile geçeceğim. HGS ile geçip üstüne birde kaçak geçtiniz yazısı görürsem o hızla karayolları binasından içeri frensiz dalarım.
Yakındır cinnete bağlıycam, az kaldı.
HGS kartı okutabiliyormusun diye sorsan...
Diğerinide bilmiyorum ama sistem daha oturmadığından, plakaya kayıtlı hgs'ni gidip başka araçta kullanıp üstüne birde kaçak geçiş uyarısı görürsen plakaya kayıtlı olmayan araçla geçtiğinden haşırt diye kaçak geçişi saplarlar diye düşünüyorum.
valla son 5 senedir sırf bu hususda yatırım yapıyorum biraz sabit gelir amaçlı bir iki yerden sabit gelir gelirse direk gidicem emekli olmamada az kaldı zaten o tip yerlerde bir parada gitmiyor istesende harcayamıyosun.. benzin masrafın yok ufacık yerler istesende yakamıyorsun :) trafik yok dert yok tasa yok..
Yanlız gidilecek yerde, hastanenin, itfaiyenin...vs'nin çok yakında olması ve yazında yazlıkçı tayfa tarafından işgal edilmemesi lazım, yoksa büyükşehirden kaçmanın pek bir anlamı kalmaz.
Bende her istanbul dışı seyahatimde gittiğim bölgeleri analiz ediyorum. Dönüyor dolaşıyor bütün yollar Ege sahillerine çıkıyor.
Ulan konu HGS'den nerelere geldi yine :D
peder aradı kgs yı ıptal ettırdım hgs arac camından sokulup alınmıyormus dedı ogs alıyorum dedı.
ogs paralı baba dedım yok masraf almıyorlar dedı bnde oww shıt dedım :D
ogs ye para verılmıomus ya.
Peder OGS'yi nereden aldı ki? Etiket olayı biraz ters, cam kırıldı, çatladı..vs gittin camı değiştirdin, sonra iş bitmedi bu sefer soluğu yine PTT'de aldın, benim aldığım HGS varya hee o yandı bitti kül oldu bana yenisini verin dedin, gişedeki fatal error verir :D :D
kuryenet aradı teslimat için, adamlara giydirdik diye hissettiler sanırım :D
şu hgs kılıf işini çözebilen var mı? hiç bir yerde kılıf yok. bulan gören alan varsa hangi ptt'den aldığını buraya yazsında akın edelim :D
Bu arada iş bankası internet şubesinden hgs almayın diye *** atmıştım ama :D bugün elime ulaştı 10 gün kadar sürdü gelmesi bunu göze alarak başvurun derim.