HP OMEN 1100 Klavye /1MY13AA
Bu üründen var Yiğit 1/3 fiyatına düşünürsen:)
Printable View
HP OMEN 1100 Klavye /1MY13AA
Bu üründen var Yiğit 1/3 fiyatına düşünürsen:)
Air pod mu ne o kablosuz kulaklıklardan aldım.
698 TL kargo dahil. Liste fiyatı sanırım 1150 TL falanmış.
İlgilenen varsa uyguna düştüler gibi...
Hepsiburada resmen fiyatlara saçma sapan etiket koyup indirdik diye daha da pahalıya satıyor ürünleri. Şam şeytanları bunlar :D
Valla bugün buharlı ütü denk geldi.Evlilik yıldönümümüz haftaya.Eşim de istiyordu mağazalarda gezerken falan.dedim alıyım 600 lira yazıyordu.360 liraya aldım bir gazla .N11 dede 360 liraya görünce biraz keklendim galiba dedim ama. Neyse işimize yarayacak diye kandırıyorum kendimi :D
Telefonlar da ve saatlerde yurtfışı çok mal olacağını düşünüyorum
Seıko saatte 1000tl indirim yapmışlar. Disb. Arkadaşımız biz o fiyata sana veremeyiz ama sen al bi bakalım nerenin ürünü dedi aldık bekliyoruz bakalım gönderecekler mi
Kargolarında geleceğinden çok emin değilim bir dolap olcak gibi bu hepsiburadada geliyor inş yanılıyorumfur.
Önce satış sonra tedarik sorunu var deyip iade olcak diye bekliyorum kendi adıma
ben kars(44tl) ve antepe(30tl) ucak bileti aldim :)
Hepsiburada, satıcısı kendi olduğu ürünlerde çoğu zaman ciddi indirimler yapıyor. Gpularda dün çok güzel kampanyalar oldu. Hepsiburada n11 gibi satıcıları araya soktuğundan beri bu n11 daha ucuz olayları oluyor. Alırken özellikle dikkat edin satıcısı gerçekten hepsiburadaysa çoğu zaman indirim gerçek oluyor. Ben geçenlerde saat&saat'den saat aldım. Saat dükkanı olan arkadaşımın aldığı fiyattan daha ucuza hemde taksitli olarak aldım hem de dist. den. Yani her zaman her şey olabiliyor.
TUrk hava yollari gunlerdir biryerlerini yirtiyor black friday de Abd _ TR arasi alinacak ucak biletleri %40indirimli diye. Surekli baktim/bakiyorum yok oyle birsey. Guzel bir mesaj gonderdim facebook ve instagramdam kendilerine :)
Var mı düşeş bir kaç birşey alalım ???
Case4u akıllı saat aldım 24 tl hb den
:)
Bazı şeyler harbi ucuzdu ekran kartı aldım 12 tane :)
309 liraya Adidas Superstar Classic aldım, başkada bişey denk gelmedi. :)
hericam h4 pro 200 liraya geldi :)
hahahaha biz de %20 indirime sevinen insanlarız . Kara cumaymış kara olmayan günümüz mü var ?zaten fiyatlar bile gondikleme amaçlı. Hamza yerlikaya reisim zaten neden kara cuma diyorlar diye atıfta bulundu,neden perşembe değil de cuma dedi. Var bunda bir adilik dedi. Adam tehlikeyi önceden sezmiş,helal olsun böyle ileri görüşlü insanlara.
19 dolara ayakkabı alıyor ya şaka gibi . 19 dolara düzgün tost makinesi dağıtmadılar black friday'de.
eeyy
Şansıma tükireyim çarşamba aldığım şeyler %50 indirilmiş. Tutar büyük değil ama %50 kaçtı............
kara cuma ebayada gelse keşke :D
Bugün instagramda bitane paylaşım gördüm çok hoşuma gitti :D
- Cepte para olmadıktan sonra Friday black olsa noluuur, beyaz olsa nolur. Yok ne bileyim lila olsa nolur amk yazmışlar :hihih::hihih::hihih:
Pzt birşey var takipte kalın :)
Cyber Monday diyiler :)
Cyber monday online alisveris gunu biseyler denk gelebilir.
valla neler neler aldım kardeşime amazondan NY adresine gönderdim evine , dolu şey oldu https://forum.donanimhaber.com/image.../smiley/s3.gif patlamış mısır seasoning lerinden tut , turbo heat shield , snow methanol , dog muzzle vs vs şimdi en son dedim annem dönmeden oranın en büyük marketine girin ne populerse 1 torba bana snack alın https://forum.donanimhaber.com/image.../smiley/s3.gif Annem nasıl getirecek kadın tek başına bilmiyorum valla herşeyi kutusundan çıkar öyle at valize dedim..
@YiGiT G. Under armour ve north face de cok guZel indirimlee var bu aralar ozellikle hoodie lerde, annen ugrasirim derse ugrasin magazalara /)
Ebayde adidas in offical store inda superstralar $24 - 29 arasi.. Macys de adidas alphabounce ler $37e dusmus $110 dan. Ebayi bilmiyorum ama macys Tr ye kargo yapiyor.
Ayakkabı çok isterimde denemeden alamıyorum.Bir markanın kalıbı ile bir başka marka da ayağım tutmuyor.Mesela New Balance denedim geçen olmuyor büyüğü çok büyük küçüğü çok küçük geliyor.. Yoksa oradan neler aldırırdım varya ben vintage modelleri seviyorum , adidas nike vs dönem dönem vintage modeller çıkarıyorlar ve bunların hiçbiri TR ye gelmiyor.. Ben gittiğimde ayakkabı alabilirim ancak.. yoksa bizimkiler alır giyemessem çok üzülürüm
http://cmzone.vzbqbxhynotw9ion96xv.n...-Vintage-1.jpg
pegasusun sayfadan o gun denedim alinmiyordi hicbiyere bilet en son asamada kapaniyodu
Hepsiburada çok güzel şerefsizlik yaptı.. Note 8 aldık meğer ellerinde stok yokmuş yüzlerce telefonu stok olmadan satmışlar şerefsizler.Şimdi herkese 15-20 gün süre veriyorlar.Ama satarken pazartesi günü kargo diyorlardı.Böyle bir adilik olamaz.Siz siz olun HB den birşey almayın beyler.En azından bu tarz şeyleri.
Tr de 600tl olan bir ayakkabı suan amazonda 60 dolar ama tr ye kargo kapalı border üzerinden getirtmek istedim onlarda 100 dolar masraf çıkardı aynı paraya gelicek vazgeçtim mecbur. türkiyede yaşamak dert :)
500 liralık botu trendyol ile 160 liraya aldım bugün geldi
2-3 tanede kazak gömlek aldım yeter sırf aç gözlülükten alışveriş yapıyoruz resmen.
Bence o botun fiyatı 500 lira değil. Alışverişe teşvik etmek için önce fiyatları yükseltip öyle indirim yapıyorlar bizde ooo çok iyi ya deyip alıyoruz . Çoğu arkadaşım ihtiyaç olmadığı halde bir sürü ürün aldı. Piyasayı hareketlendirmek daha fazla tüketim çılgınlığı yaratmayı amaçlıyorlar sadece.
Biliyorum farkındayım ama genelde bu tarz indirimler olduğu zaman ürünün kendi sitesinde sezondaki fiyatına bakarak karşılaştırarak alırım. Ve ihtiyacım vardı zaten 300-400 çıkacaktı. Tüketim konusunda çok haklısın öyle güzel reklam yapıyorlarki şok şok şok sepette +40 indirim koyuyor fotoğrafa direk sepete at diyorsun :)