O fiyata Ef civic / Swift GTI / 205 GTI ve Golf 2 arasından sorunsuzluk ve yakıt bakımından en makulü hangisidir?
Printable View
O fiyata Ef civic / Swift GTI / 205 GTI ve Golf 2 arasından sorunsuzluk ve yakıt bakımından en makulü hangisidir?
O paralara sağlam, sorunsuz Opel Omega bulsam kaçırmazdım şahsen.
aynı bütçe ile yola çıkmışız ben ilk başta donanım ve konfor istedim tempra aldım istemeye istemeye ama aklımda hep ef vardı şimdi onu satıp daha uygun fiyata ef aldım mutluyum :D aklında sierra varsa onu al bana da herkes kuş serisi al dedi ama istediğin aracı alınca arızası çıksa bile tepkisi farklı oluyor insanın
özet: sierra
Arkadan itişten vazgeçilirse 1.6 td Golf 1 alıp yükleyebilirsiniz. tdipower rumuzlu arkadaşımızın aracı çok güzel bir hal alıyor.:icon_tup:
subaru legacy 91 model temizi bulunursa baya keyifli olur :)
eski nesil bol litreli dogustan turbolu dizeller olabilir diye dusunuyorum..
fiyatlari hakkinda bi fikrim yok ama
turbodisel mercedesler ve bmw ler olabilir diye dusunuyorum..
zamanla buyuk turbo yuksek basinc falan is gorur diye dusunuyorum..
yakitida cok uzmez sanki..
ssgti derim ben de 2-3 gün önce sahibinden de gayet düzgün birkaç tane mevcuttu.Hala satılmadılarsa bi bak.
Nasip olursa ilk aracım olacak bir tanesi büyük ihtimal. aklımda güzel fikirler var :)
bmw mercedeste yedek parca skntisi olmaz bence ya..
yani motor yuruyen falan hepsi bol miktarda var, ve hatri sayilir derecede saglam makineleri var..
ha kaporta doseme aksesuar falan diyorsaniz onlarin ucuz oldugunu soyleyemem o konuda haklisiniz kesinlikle :)
benim sahsi fikrim, 7 lira civarlarina ne alinirsa alinsin harcatacaktir, ben tofasa vs defalarca az az harcamaktansa bu araclara bir kez harcayip tadini cikarmayi mantikli buluyorum..
bu araclarin dogustan turbolulari epey basinc kaldirirlar..
o nedenle guc almak cok zor olmaz diye dusunuyrum..
tabii bunlar benim sahsi dusuncelerim,
herkesin hayatina kimse karisamaz :D
93 slx al devam et :)
Banada kalırsada bu fiyata alıncak en mantıklı araç ya şahin ya doğan parça sıkıntısı yok usta sıkıntısı yok iyi düşünderim
Düşünürsen benim 96 model şahin s i vereyim clio sedan dizel araç alacağım için satıyorum tempra motorlu doğan torpidoludur büyük bir kazası yoktur km 130.000 dir üstünde jant lastik yoktur istediğim fiyat 6500 dür bu paralara 90-92 kuru motor şahin satıyorlar bursada bu aracı her türlü yüklersin tanışamadık ama duyduğumuz sağır orhan usta vardır.
doğan slx yerlan 1, komple 4lü manifot. sanayide diffe %100 kilit (kaynak) kral sensin !