Mazdalar fiyat olarak cidden uygun piyasada ve güzel dolu modelleri var.
Bir arkadaşımdba bir önce ki kasa Mazda 3 var, katalizör bozulmuş servis 4bin TL demiş:)
Printable View
Mazdalar fiyat olarak cidden uygun piyasada ve güzel dolu modelleri var.
Bir arkadaşımdba bir önce ki kasa Mazda 3 var, katalizör bozulmuş servis 4bin TL demiş:)
Eskiden bahçelievlerde bir mazda servisi vardı.
Işıklar kapalı vaziyette müşteri beklerdi:)
Medical Park hastanesinin orada, cidden bozulmuyordu, 626 kullandık 2 farklı kasa.
Bozulursa sıkıntı ama kolay kolay bozulmuyordu cidden.
Servis kapandı gitti sonradan, sosyete pazarı oldu:)
Bu bayi satış fiyatı
Mazda - TEKNİK ÖZELLİKLER VE FİYATLAR - Mazda6
Buda sahibinden sıfır fiyatı.
Mazda 6 2.0 2011 Model 79.990 TL Galeriden satılık sıfır Gümüş Gri renk - 100360164
2.0 astra gsilerde özelliğine göre ucuz geliyor bana. 156 beygir araba, donanım desen donanım. neden çok tutulmuyor/yada piyasası bi vti değil :D
bu arabaları almaya giderkende kimse yaw bu araba bunu hak etmiyo al sana 1 lira daha demiyor :)))
nadir arabanın ucuz fiyatlısından çekinirim .
Valla sevdiğim araç saab ama dediğimiz gibi bizim insanımızı anlamak cidden çok zor :(
Düz boru yaptıraymış,araya birde yanıltıcı ohh misler gibi :) :D
Eski kasa 626 biliyorum adam tamire bile götürmüyor, bakım yaptırıp biniyor,satsa alan olmaz ama gel görki durum ortada :(
e34 bmw ler.
çakal çukal eline çok fazla geçmediğinden e36dan daha uyguna gidiyor :)
corolla tsport
ctr ayarında araç ama nerdeyse yarı fiyatına :)
valla şimdi mazdaya bir baktımda harbi arabada herşey var fiyatı ise çok iyimiş sahibindene her dakka girerim ama mazda bölümüne ilk defa baktım :D :D
Piyasanın da tıpkı fertlerin ayrı ayrı bireysel fiyatlama fonksiyonları olduğu gibi genel, toplam bir fiyatlama fonksiyonu ve bu fonksiyona dahil ettiği değişkenleri ve bu değişkenlerin katsayıları, çarpanları, değerleri vardır. Bunlar yedek parça, ikinci el, sorunsuzluk, bulunulurluk, yakıt, vergi, sigorta vs olabilir. Fonksiyona dahil olan değişkenleri veya bu değişkenlere atfedilen katsayıları beğenmeyebilirsiniz. Ama bu piyasa fiyatının girdi verilere göre rasyonel bir şekilde belirlendiği gerçeğini değiştirmez.
Piyasanın fiyatlama fonksiyonu sizinkinden farklıysa en büyük fayda maksimizasyonunu siz yapabilirsiniz. Örneğin piyasada yedek parçası pahalı araba para etmiyorsa, sizin için de bu sorun değilse alın size faydanızı maksimize etme imkanı. Veya sizin için yakıt önemli değilse, "atımın arpasını eksik etmem" diyorsanız alın size bir başka maksimizasyon imkanı daha. Ama hiçbir taviz vermeden, o da olsun, bu da olsun derseniz piyasanın fiyatlama fonksiyonuna razı olmak zorunda kalırsınız. Piyasanın fiyatlama fonksiyonu bir araç için düşük değer biçmişse o aracın özelliklerinden bir veya birkaçı muhakkak piyasanın aradığı niteliklere sahip değildir.
Ben Fiat Bravo t-jet kullanıyorum. Prestijle, markayla, "abovvv, audi'ye biniyor"'la işim olmaz. Bu yüzden piyasa için negatif olan marka imajı girdisi benim fonksiyonum için nötr. Bunu fırsata çeviriyorum. Ama bu sadece benim için geçerli. Yarın satacak olsam yine piyasa kriterlerine, piyasanın otomatik fiyatlama fonksiyonunun çıktısına razı olmak zorundayım.
Uzun konu...
2004 yılıyla başlayan full 2.4 accordlar bedava.
Serkan' ım o manada demiyorum be kardeşim anladın sen ters işleyen bir sistem var,ya bir şeyleri çok iyi bildiğimizi zannediyoruz yada hiç birşey bilmiyoruz,ekmek peynir gibi doblo' lar satılıyor cam elektirikli diyince sevinen bile oluyordur,biz bu pazarda bilinçlenmemişiz onu anlıyorum.
Tam manası ile bu detayları bilen bir toplum olsaymışız şu an piyasada krallık süren hiç bir araca verilen paralar verilmezdi.