arkadaşlar 1 ay öncesi tesadüfen fındıkzade taraflarında kırmızı civic beni sıkıştırdı tranvay yoluna giricektim sonrada baktım gazlıyor.
içimde şüphe vardı gerçetekn 1.4 mü diye bende arkasında yardırdım ki;
sizce sonuç ne oldu?
arkadaşlar 1 ay öncesi tesadüfen fındıkzade taraflarında kırmızı civic beni sıkıştırdı tranvay yoluna giricektim sonrada baktım gazlıyor.
içimde şüphe vardı gerçetekn 1.4 mü diye bende arkasında yardırdım ki;
sizce sonuç ne oldu?
GOT DİESEL&TORK
Ondan sonra Honda niye pahalı..
1.4 is gören filanlara giriyor gerçekten bende de 1.4 is vardı şahincisinden tut mercedes bmw ci dahil herkes rollerde oluyordu arabayı görünce ara gazlamalar makas atmaya çalışmalar filan falan ama en tatlı yanıda gaza basmayıpta kendi kendine uzumalarını seyretmek oluyor sanırım beklentilerine cevap alamadıkları için![]()
nedense honda 1.4 is çiler diğerleri hariç tabii bi havalar bi kızlara hava atmalar bu varya bu makine demelerine bayılıyorum.
ben aracımı babama verdim ve yazılımıda duruyor tabii görsellikler üzerinde durunca babama laf atmışlar bu sebepten dışında ne var sa söktüm sadece egzoz ve yazılım var.
1.4 is ler bildiğim kadarıyla 90 bg. ve benim araç ise 92 dyno verisi
neredeyse aynılar ama bende hem yük vardı hemde aracım daha ağır aslında
ve eleman çıldırdı 2 vites attı redline soktu ben sadece 4. vitesta gaza bastım ve karşlığı cillop gibi olan kırmızı renk siyaha büründü![]()
ama boy boy
tşk. gazihan...
GOT DİESEL&TORK
Bolu'dayken 4. vites bitirene kadar bizde kalktık combo ile.. Jant+ses sistemi fazlam vardı.. 2 metre kadarda fark attı çünkü önümü göremiyordum dumandankapışma bitti sağ çekti bende Ankara'ya doğru devam ettim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)