Yılbaşında Otel'de receptionda iş başında olucam :(
Printable View
Yılbaşında Otel'de receptionda iş başında olucam :(
bende askerde olucağım bakalım hangi il hangi semtte giricez yılbaşında :D
Bende bu sene evde takılmak isityorum dayanamazsam 12 den sonra kaçarım.
izmirde güzel eğlenceli parti olan aksam konaklanabilcek otel vamrı
kop kop yapacaz :D
Hayatımda geçirdiğim en zevkli en eğlenceli en değişik yılbaşı : 11 ay önce askerde yaşadığım yılbaşıydı....
Askere gidecekler için diyorum : ömür de 1 yılbaşı 2 bayram da asker de geçer..hepsi farklı zevklidir..
Keşke bu sene de imkan olsa da yılbaşını kışlada gecirsem :)
Kesinlikle evdeyim ne stresini çekerim trafiğinin nede hanzorla uğraşmak isterim , bugün gittim biletlerimide aldım misss evde acarım vodkamı bakarım keyfime,
Konaklamali programi olan otel onerilerisi olan var mi ?
Yılbaşından ertesi güne finalleri koyan zihniyeti .... :(
Dubrovnik. Şu Hırvatistan AB ülkesi olmadan son vizesiz bir gidek dedik:)
ev ortamı yada olmadı yazlık vb gibi biyer kiralanıp toplanılsa kendi aramızda daha iyi olur gibi biz bize apaçi oluruz en azından :D
kıbrısta programlar çok güzel ve uygun fiyatlı ama uçak biletleri almış gitmiş ya
salak kafam hiç aklıma gelmedi onceden uçak biletlerini alsaydım keşke bugun gorunce çok moralim bozuldu :(
şöyle çılgın bir ev partisi olsa asla hayır demem :)
muhtemelen akşam 10da işten çıkmış olurum. Ertesi günü de iş olacağı için evde ufaktan demlenir yatarım :o
arkadaşlara haber ederim, bi mekanda gireriz yılbaşına. Olmadı evde redbull-votka yaparım
yılbaşında her seferindeki gibi ağzıyla içmeyen insan topluluğu dışarda olup serserilik yapacağı için evde rahat rahat takılmayı düşünüyorum