Beşevler değil de Eskişehir yolu Burger daha uygun olabilir sanki ? Akşam saatlerinde olursa otopark sorunu olmaz. Bişi olursa da bi benzinlik ötesi pederin şirket zaten.
Printable View
Beşevler değil de Eskişehir yolu Burger daha uygun olabilir sanki ? Akşam saatlerinde olursa otopark sorunu olmaz. Bişi olursa da bi benzinlik ötesi pederin şirket zaten.
Mertcan bey biraz daha elit kesime dahil olduğundan bizi beyyenmiyor :)
Ben genelde Orda orada oluyorum... Beyaz Plakasız Scirocco Görürsen gel yanımıza 4-5 kişi luyoruz genelde
valla arkadaslar farketmez yenımahalle de olupta arabası olmayan arkadaslar var ben onları alır gelırım ama dedıgınız gıbı besevler sorun olabılır eskısehır yolu en mantıklısı gıbı duruyor..
o zaman bi meeting mi yapsak şöyle ufağından? ,Eskişehir yolu bk da?
Boswerın burgerı falan balgatta yıkamamız var pazarları orda oluyorum buyrun gelin itina car care hertürlü :D
sonuç noldu :D nezaman nerde :)
Ok derseniz bana bu akşam bile uyar. Eryaman - Batıkent varsa toplarım arabaya hatta :D
En son geldiğimde Rahmetli Arif de ordaydı, baya olmuş girmeyeli...
ama hala geçerken dışardan göz atarım kim var kim yok diye :)
beşevler ya da eskişehir yolu bk toplanılacaksa bende gelirim bu akşam ya da yarın müsaitim
Buluşma varsa söyleyin de arabayı yıkatayım bari :D Kirlilikte bambaşka seviyelere ulaştı :D
sanırım işaret fişeği lazım.:D bu Akşam saat 7 buçukta eskişehir yolu bk dayım geleceklerle otururuz tanışırız
Hacı bugün Cuma, efsane trafik olur. Saati 1 saat ileriye alsak, 8 buçuk yapsak ?