saat 22.00 gibi mertcan wardı sadece ben geldim kimse yok diye oda tam gidiyormuş yani bu buluşma pek istenilen randumanı alamadı :/ :icon13:
Printable View
saat 22.00 gibi mertcan wardı sadece ben geldim kimse yok diye oda tam gidiyormuş yani bu buluşma pek istenilen randumanı alamadı :/ :icon13:
9'da oradaydık biz. Bi yarım saat oturduk, sonrasında da baktık Burgerda olacak gibi değil hemen Çukurambar Zaman Kahvesi mi ne zımbırtıysa oraya geçtik 8 kişi. Bu saate kadar da orada oturduk. Daha şimdi girdim eve. Numaramı yazmıştım, keşke arasaydınız.
Aniden oldu ama güzel buluşmaydı tanıştık sohbet ettik :). Umarım devamı gelir :)
Herkesin ayağına sağlık :)
saat 10 gibi oradaydık ya aslında üst kattaydık, gayet iyiydi, gelenlere çok teşekkürler
Guzel vakit gecirdik gelenlerin ayagina saglik sik sik yapalim bu bulusmalari :)
casap-cgty-oguzk-can-goktug geldı behsat c ızledık hep beraber nobette
abi bütün gün kütüphanede inekledim neler olmuş başlığımda hiç haberim olmadı ya la :(
Valla beyler guzel oldu acilisi 3 kisi ile yaptik sonra guzel ortam olustu yakin zamanda uygun bi mekanda bulusup muhabbete dvm edelim
Güzeldi gerçekten. @altuğa benide getirdiği için teşekkür ederim.
bu akşam genemi yapsak bi görüşme tanışma kaynaşma :)
Ben işsizim bu akşam, bana uyar :D
ulan şu ankaraya bi yerleşemedim ya nasıl imreniyorum sormayın :)
bekleyin yaza düğünü yapıp geliyorum geliyimde atarlı tüplü otomatik is görün :D
ben de gelirim akşam buluşucaksa dün gelemedim bi aksilikten ötürü
abiler ben yine kütüphanedeyim :) olursa bir buluşma görüşme bi mesaj atıverin 507 430 32 40 foruma pek bakamıcam gibi :)
bakalım ufak ufak çıtırdamalar başladı olacak gibi buluşma :)
ben bu aksam gelemem artık bundan sonrakı bulusmalar ıcın daha uygun bı yer bulursak enazından bırbırımızı ıskalamayız