arkadaş nasıl bir memleket oldu,günah defterim kabardı bunlara sövmekten.
Printable View
arkadaş nasıl bir memleket oldu,günah defterim kabardı bunlara sövmekten.
bende cuma günü neden iki adet cezayı üst üste yedim diye merak ediyordum Pasta varmış :)))
bizim polisinde çok işine gelir bu teksas zanneder burayı
boşuna dememişler çingeneye beylik vermişler çekmiş babasını vurmuş..
Şimdi bizim polisler ucunda ödül var diye yolda babalarını görse sen tanıdıksın ucuzundan bi cezada sana keseyim der.
şaka bir yana şu ceset torbası senelerdir şehir efsanesi gibi. var mı bunun olduğu bir yönetmelik falan? bi ara insanların psikolojisini bozuyor böyle şey olmaz diye tartışılıyordu. gerçekten de sağ bir adamın arabasında ceset torbasının olması ne kadar akla uygun bunun taşınması kuralı ne kadar etik?
Her yerde çevirme vardı. Bebek Ortaköy Etiler. Dikkatli olun ben arabayı çıkarmayı düşünmüyorum.
ankarada da anteres önünde çevirme wardı 2adet e36 sıka sıka çewirmeden geçinde ekipler dağılmak zorunda kaldı :D:D
heralde ekipler çorbacıya gitmişler konuyu tartışıorlardır :D:D
Asayiş polisleri trafiğe karışmaya başladımı yoksa yılbaşından sonra mı yetki verilecek
polislerle en çok sıkıntılı olanlar şahinciler :) adamları illallah ettirdiler artık :)
geçenlerde gece vakti alsancak kıbrıs şehitlerinde bir trafik polisinin patenli bir çocuğu yakalayıp pis pis gülerek ceza yazdığını gördüm. bu kadarına da oha dedim. çükecek o kadar serseri varken böylelerine yazıolar cezaları. bu ay dikkat etsin herkes. ben mümkün oldugunca arabaya trafiğe cıkmayı bile düşünmüyorum. illa biyerde öpeceklerdir.:ofk:
Aquafloryanın önünde vardı çevirme, Allahtan dün yagmur vs yagdı da çok fazla trafik yoktu, daracık yolda durduruyorlar, arkalarında ki trafik umurlarında bile degil.
kışın lastikten, zincirden cezayı dayarlar
ben trafik polisi olabilseydim bu çabalarına gerek kalmayacaktı, kaderinize küsün artık :D
demekki m3 ü çekip anahtarı kendimin bile bulamayacağı bi yere saklamanın vakti gelmiş ...
facebookda arkadaşlarım 2 gün içerisinde 3-4 tane ceza tutanağı paylaştılar. Devlete para lazım demekki
abi hepsi süs modacar dan aldım dersin :)
tanesi 5TL :D
piyasanın böyle boktan oldugu bi dönemi fırsata cevirelim dedik arabayı servise attık ugrasıyoruz ufak ufak yılbasına kadar cıkmaz :)