bende eskiden çok banlanırdım :D typerı sattım rahatladım kafa rahat :D
Printable View
bende eskiden çok banlanırdım :D typerı sattım rahatladım kafa rahat :D
valla bitane supraya önden biraz daha bas dedim, 1000hp arabaya bindik onuda önden basmıstım çok cahilmişim :(
1 tane mod var ismi lazım degil istedigimizi banlarız kuralı degiştiririz vs bu site bizim kamu kuruluşu degil özel site begenmiyosan girme vs diyor onun dışında hiçbir mod OZ dahil böyle cümleleri kullanmıyo. o yokken biz vardık burda ozamandan beri modlar hala aynı ama bu adam sonradan mod oldu artislik yapması hoş degil. şimdiye kadar 2-3 ban yedim,hep aynı kişi banladı.illaki görüşcez :)
son 1 yıldır forumda çok saçma konular görmeye başladım eski ortam yok bn üye oldugumda 1 yıl kadar forumu inceledim sonra yazmaya başladım boşboşcular banlansın bence geri gelemesin üye alımı kapansın misafir olarak takılsınlar
işiniz zor ALLAH yardımcınız olsun başka ne denir ki...
ceza aldımmı almadımmı onu bile bilmiyom :) ama hiç ban yemedik ki zaten öle konulara aktif biride deilim ama ban yiyen kişiler ağırlıklı belli başlı üyeler bence max. 2 veya 3 bandan sonra üyeliği direk silinmeli. tekrar söylüyorum işiniz gerçekten zor.
Ban'lar kaldırılmasın.
Sayıp söven , kendini çirkefçe savunan herkes ahlak kurallarına maruz bırakılmalıdır diye düşünüyorum.
herhangi bir tahammül olmasın derim.
uzun zamandır açılan saçma sapan konuların önüne geçilmeye başlandı dur denildi yönetim büyük çaba içerisinde bizlerinde yardımcı olması lazım. mod lara çok yük biniyor çünkü boş boş işlerle meşgul etmemek lazım hem forumu hem mod ları
uyuşturucu gibi amk forumu başlayan bırakamıyor :)
sabah olmuş hala okuyorum ne var ne yok diye gizliden gizliye ...
en çok geyik yapanlardan ve en çok ceza puanı olanlardan biri olarak...
öncelikle kimi yaşam biçimlerinin ceza alınca ve doğal sonucu olarak belirli bir süre uzaklaştırılınca sanki fotokopi makinası suratına toner püskürtmüş gibi kızmasına gerçekten bir anlam veremiyorum....at gibi yazarsan eşşek gibi ceza alırsın...kabul et...
ikincisi, şöyle modeller çok var..." e o da bana küfetti ben banlandım o hala yazıyor!!!"....ceza puanından olabilir mi sütlaç beyinli arkadaşım???
sondan bir önceki olarak; bu forumda zamanında en çok kavga eden , şimdilerde en çok ceza alan ve sanıyorum en çok geyik yapan, en çok konu piç eden adam olarak söylüyorum ki...
eğer saçma sapan konu açılırsa kim açtıysa kendi tarzımla hoplatırım..kimse kusura bakmasın...
hem bu sayede belki düzgün konu açmayı öğrenebilir damacana zekalı arkadaşlar...
ahanda son olarak; yönetim ile ilgili şikayetler bazen gerçekten komik oluyor....ben forumda yüzde yüz haklı olmama rağmen benim anama küfretti şizofrenin biri..şikayet ettim "ama sen başlattın" dendi bana... iyi dedim ne yapayım..şizofrenin biri yüzünden moderatöre kızıp bağırsam ne olucak...? biraz sakin olun gençler...
hakikaten son olarak; forum önemlidir , candır..bilgi alırsın verirsin..vakit geçirirsin,insanlarla tanışırsın...(lan burda tanışıp evlenen var!!..haaa adamlar hollanda da gay evliliği yaptılar ama sonuçta evlendiler...)
madem geliyorsun yazıyorsun seviyorsun..piç etme işte kardeş...mal mal haber paylaşma, kaynananın sümüğü niye yeşil diye burada sorma...ceza alınca da pardesüyü giyip atara geçme...forum psikopat yuvası alırlar paçanı aşağı...:)
hadi selametle...
çok terbiyesizsini niye sövüyorsunuz :D
Banların açılıp açılmaması konusunda yönetim gereken kararı verecektir zaten tartışmaya gerek yok bence.
kaça alındığı belli arabayı 2 katı fiyata sitede satmaya çalışıp insanları salak yerine koymaya çalışmazsın normal hayatında olur biter, her sitenin kendi kuralı vardır uyan devam eder uymayan gider... bu her site için geçerli burası başkası vs hiç değişmez, burası bana uymazsa ya da ben buraya uymazsam giderim-atılırım bir şekilde ilişiğim kesilir... ama gidip de hiç bir site beni neden attı vs diye de sorgulamam başka ortamlarda da tartışmam...
neden bahsetmeyim, fikirlerimi her zaman söylerim, senden izin almam gerekmedi bundan sonra da gerekmez... kusura bakmayın ama her hangi bir forumun idaresi senelik maliyetleri vs kimler tarafından karşılanıyorsa, kurallar da aleni bir şekilde açıklanıp ona göre yürütülüyorsa, ya üyeler ona uyar ya da uymam diyorsa gider bu kadar basit... ben bu siteye üye kabul edilirken şartları okudum, kafama göre de kural uydurmadım kendim için, neden bu böyle demedim, bunu her üye her forumda yapmalı, bunda anlaşılmayacak bir durum olduğunu sanmıyorum...
benim forumumu sadece ticari amaç için kullanan atılır mesela, sen de bu yüzden atıldın, ama senin yaptıkların bu site için normal sayılır o zaman buradan devam edersin...
benim uzattığım bir taraf yok, nasıl buradan atılanlar da başka forumları kirletiyorsa şu anda aynı durumu yaşıyoruz, gerek yok, burada TT harici bir şey konuşmuyorum...
Ticari amaclı kullandımda benim organize ettgim asla biraraya getiremeyeceginiz bmw bulusmasını neden kendinize mal ettiniz uye bile olmayan aracların fotolarını sitenizde yayınladınız o siteye senden cok faydam olmustur bundan emin ol.ayrıca hangi arabayı kac paraya aldgımı sen nerden biliosunda benim ticaretime karısıyosun? Senin yaptıgın tek iş insanları bmw markasından sogutmak ve EGO larını tatmin etmek bunu ben degil herkes biliyor... Burası bunların yeri değil benim söylemek istedigim şey kendi sitenizde beceremedgin şeyleri burda yazma forum modatörlük felan senin anladıgın işlet değil.sana yazacagım son mesaj konuyu daha fazla bozmak istemiyorum.
kusura bakma resmi buluşma konularımızın hiç birinde yoksun, hayal görmeye gerek yok, benim de son yazacağım budur konuya...
takip ettim yorum yapmadan,ben de nacizane fikirlerimi belirtmek isterim.
insanlari anlamak,yaptiklarina anlam verebilmek gercekten zor ve ugrasilan konular böyle bos konular ise daha zor.
herseye anlam vermekte gerekmiyor gerci,kapasite ve kafa yapisi sinirli kalmis insanlardan farkli birseyler beklememek lazim.
hayatin her safhasinda kurallar vardir,kimileri kanuni kimileri ananevi.
heryerde isleyen sey ise bu kurallara uymak degil,bunlari kisinin kendisine uydurmaya calismasidir ki öncelikle bundan vazgecilmelidir.
sonucta bir yere üye olunuyorsa bu kisinin kendi insiyatifidir,kurallar isine geliyorsa üye olunur ve ona göre hareket edilir.eger kurallar begenilmiyorsa üye olunmaz bu kadar basit.
yine de üye olunup aykiri hareket edilmisse,yapan kisinin zaten daha bunu savunmamasi yada namus meselesine cevirmemesi gerekir.
takip ettigim kadari ile cogu kisinin cesitli sitelerde üyelikleri var ve herkesin bir sekilde bir biri ile bir nedenden olan sürtüsmeleri mevcut.
bu sürtüsmeleri farkli platformlara tasikmakta insanlara birsey kazandirmaz.
bilgini alirsin,bilgini verirsin,yeri geldigi zaman muhabbetini de yaparsin olur biter.
Böyle güzel bir platformda ne gerek var kırgınlıklara,dalaşmalara!Dikkat edilmesi gereken tek şey biraz saygı ve özveri bence..
Çaresiz demişsin yani bu bi japon balığı. Balığın otomobil platformunda nasıl tedavi edileceği sorulursa dalga geçilir. Google da bi arama yaparak yada balıklarla alakalı yüzlerce forumdan 1 tanesine yazar burdakinden cok daha hızlı çözüm bulunabilir. Ve dalga geçilmekten korunulur.
Kardeşim öyle konu açarsan geçerler dalga allah aşkına bu forumu ne zannediyorsunuz ? Sitenin girişinde ne yazıyor "TÜRKİYENİN OTOMOBİL BİLGİ PLATFORMU" yani otomobil ile alakalı bi konu olursa kimse dalga geçmez. Ben şahsen 2007 den beri üyeyim kimler geldi kimler geçti. Bu şekilde gereksiz konular görmek ben dahil bi dünya kullanıcıyı rahatsız ettiğinden eminim.