direksiyon tam sağa kırık ondna öyle gözukmustur belki cektik bi kac resim daha ancak arkadasın telefonunda en kısa zamanda eklerim ilginiz icin tesekkur ederim arac 1.5 senedir ordaymıs bu arada
Printable View
Güzel bir restore ile çok güzel olabilir bence :)
Hadi biraz umit vereyim :D belkide o basinc saatidir ve motor 4agze olup turboludur :D
performans olarak bi beklenti yoksa alıp toplanıp binilir bence
sonuçta nadir sayılabilcek araçlardan
arabadan anlayan bilen adam yolda hayranlıkla izler :D
aracın kasası zaten cok derli toplu sadece kapı lastiklerini sökmeye calısmıslar sanırım sonra vazgecmişler gibi bir hava var arabada aracın ici falan hic yıpranmamıs kadife siyah koltuklar var gogus falan pırıl pırıl arac 34 plakaymıs icradan cekmişler oraya belki bir amcanındı farkında degildi 4 age oldugunun belki şans bu seferde bizi bulmustur.:D
Eger aracı cıkartabilirsek motorundan emin olduktan sonra restore işi kolay guzel dusununceniz icin tesekkur ederim
Araç ae86 levin. düz farlılar levin oluyor aç kapa farlar trueno diye geçer.
büyük ihtimal de 4a-c kodlu 1.6 karbüratörlü motor vardır üstünde. Restore et beni diye bağırıyor ama o iş de o kadar kolay değil kendisi sayılı zaten parçasını bulmak ayrı dert.
motor parçası sıkıntı olmaz ama yürür aksam ve kaporta sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.
Ayrica yanlis hatirlamiyorsam 4ac karburatorlu olan 90hpydi sanirim
1. Levin (düz farlı olan) ve Trueno (açılır farlı olan), ikisinin de hem 4A, hem 4A-GE versiyonları vardır. Kasa tipine göre motor ayrılmaz.
2. AE86'daki 4A-C motor SOHC, karbüratörlü, 90 hp'dir. 4A-GE motor DOHC, 16 supap, enjeksiyonlu, versiyonlara göre max. 130 hp'dir.
3. 20v kapağa sahip 4A-GE'ler (silvertop-blacktop), AE86'da orijinal olarak kullanılmamış, AE101-AE111 Levin-Trueno vs. modellerde çıkmıştır.
4. 4A-GZE orijinal olarak turbolu değil, superchargerlıdır. O da AE86'da kullanılmamış, AE92-AE101 Corolla ve AW11 MR-2'de kullanılmıştır.
Alınıp toplanır mı derseniz, eğer motor 4A-GE ise verilecek emeğe değebilir. Aksi takdirde büyük ihtimalle astarı yüzünden pahalıya gelir, ben olsam (ağır saplantım değilse ya da çok param yoksa) girmezdim.
tam yazacalarımı yazmışsın abi :)
edit:
4a-c kodlu lerin motorlar da o C harfi California spec diye geçer Tr ye gelen levinlerin %90'ı 4a karbüratörlü olarak geçer 4afe üst kapak uygulması yapılır ama 4age üst kapak olmaz bloklar uymaz big rip olayı ve 4age de yağ jetlerinin olması
özellikle bu tarz araçlar , yani gerçekten hastası olmadıkça girmemek gerek ... bi zamandan sonra astarı yüzünü geçerden ziyade para bol olsa bile parça bulamamak , zaman ayırmak can sıkar ... hastasıysan zaten hiçbişey koymaz ama yorar ...
al gitsin
k20 swap spec :D :D :D
K20 fantazisine gelene kadar Toyotada o kadar motor varki :)
Daha önceden nadir bulunan bi otomobil toplama gibi geçmişiniz yoksa bulaşmayın derim senelerdir Toyotanın içinde olup AE86 toplamaya hala cesaret edemeyen çok kişi var.AE86 güzeldir farklı olur Eyvallah ama sizin düşündüğünüz gibi drift anlamında bi tad vermeyecektir.Üstündeki 4A-C motor o kadarda keyifli bi motor değil he Karbüratörlü 4A-F ye çevirilince belki biraz daha zevk verir fakat 4A-GE kadar zevkli bi araç olmaz :)
Muhtemelen 4age motor değildir toplayacaksanız Mersin'de çok zor. Motor belki k20 olmazda f20 filan swaplanabilir örnekleri var.
Sağına soluna iyice bakın TWIM CAM filan yazması gerek 4age'li olanlarda..
ihale şartnamesinde yazar motor kodu , oradan bakabilirsin.
Oguzhan( fcx) yeterince detayli aciklamis.
Distan motorunu ogrenebilmenin yolu en basit olarak
-direksiyon
-koltuk
-arka disk/kaliper
-kadran
Bunlarin fotosu varsa soyleriz 4age mi 4a-c mi