Hahahha :D:D
Naptın abi sen ya :D orangemız yeter bize :))
15 inde pilavcıya gidicez mutlaka :) Satar mıyım va yı ya daha egzantrikti beyindi ooo çok işimiz var :)
P28 mı neptun candır çatara patara :D
Printable View
Hahahha :D:D
Naptın abi sen ya :D orangemız yeter bize :))
15 inde pilavcıya gidicez mutlaka :) Satar mıyım va yı ya daha egzantrikti beyindi ooo çok işimiz var :)
P28 mı neptun candır çatara patara :D
Liste İştahımı kabarttı acaba bendemi gelsem :)
İzmit'de yapın tadı çıksın diyorum, yook:D
Bursa, Ankara, Düzce, Sakarya, İzmit.
neredeyse TR'deki vti'ların 3'de 1'i olur :))
Bu kadar vti toplanmışken en hızlıyı belirlemek de lazım :))
izmit olursa outlet in oralarda kocaman boş bir alan var izmitli arkadşlar bilir.
1000 araba bile olsa dolduramazsınız.
nerde olsa bir çay içmeye uğrucaz.
söz dumansız :)
hazır vtec ler burdayken söylıyım ilan acmadım daha :) P28+S300+harnes sıfır versiyon 2 fiyaTı 1,580 TL.
Tek rakibim eh vtecdir; bundan sonra :)))
Sensiz olmaz tabi gelsen çok iyi olur :)
İzmitte bahara doğru daha güzel olur bence şimdi havalar soğuk yağmur çamur milleti oralara süreklemeye gerek yok şahsı fikrim daha büyük bir organize olup izmitte bahar aylarında çok daha güzel olur bence ;)
Tuncay başkana ve diğer arkadaşlara danışmak lazım planlı programlı hazırlanmak lazım bence mertcan abi sen bir el at tuncay abiyede söyleyelim :)
Taşın altına elini atacak kişiler lazım diyorum :))
15 Aralıkta toplanacağımız yerde egzoz sesi bile yasak arkadaşlar :)
Vteccilere o zman bölge bölge lider belirleyelim programlı bir şekilde toplanalım 15 inde kendi aramızda ist vs gelebilen arkadaşlarla toplanıcaz inş.
Pilav arabasına 2 boy saplamış demesinler :D
Rolcü arkadaşlara duyrulur :D
Bencede :D Havalar güzel olduğu zaman dahada güzel olur bence :)
[QUOTE=ugr_kskn;6439707]Tek rakibim eh vtecdir; bundan sonra :)))
Rakip tanımıyorum ben biliyosun uğur Ben anlamam caz dan cuz dan :)))
İzmit outlet'İn otopark gerçekten iyi, carting'de yaparık:D
yenilen öder:D
Tuncay obeyyyy, 1 denesin:D
outlet otoparkı değilde o yol üzerinde boş bir arazi var. tabi otoparkın karting kısmıda olabilir.
vtec ciler karar versin
[QUOTE=EH VTEC.;6439716]Abi yine yanıyorsun :D bu akşam mutlaka TechGarage gel :))
O zman istanbul Avrupa yakası sorumlusu vtecciler de tuncay abi olsun Anadolu da ise orhan abi; Ankara da mertcan abi vs ayarların nerde olsa gelirim ben.
çoğunluk ne derse o olsun . anadolu coksa bu tarafda olsun anadolu yakasında yani.