akşama yetişirmi obey:D
Printable View
Az kaldı az cumartesi akşamı toplanıyoruz kısmetse karda yağsa buluşma olacak :))
hangi yakada olacak
ROL Vtecle beraber aranızda olmayı çok isterdim
çok uzak mesafe maleseff
Nerde kalmıştık :D :D
Nerdesin abi sen :D:D LY VTİ Adamın dibi ya :D
Eskilerden Bir Kare :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...97462875_n.jpg
Avrupa yakası irtibat Tuncay :05326875866
Anadolu yakası irtibat Uğur: 05349899045
Bilal bey den izin aldık teşekkür ederiz
Arkadaşlar irtibat tel leri konu başında yazılıdır
Geyik dönmesin lütfen
Arkadaslar avrupa yakasından anadoluya kadar beraber gıtmek ısteyen olursa yolu karıstırırım diyen fılan varsa beraber gecebılııriz.
ben FSM yolunda sultangazi-habıbler sapagından dahıl olucam.
b.köy-b.evler-avcılar-basaksehır-bagcılar vs. burdan gelıcek olanlar varsa beraber gecılebılır.
orada olmak vardı ya.. bi sürü vti, çok etkileyici :D yurtdışı meetinglerinin videoları gibi güzel birşey yapılır umarım.
Güncel olsun yarın tüm vtileri bekliyoruz yeri pm atıcaz vti sahiplerine.
Yeri öğrenmek isteyenler bana pm atabilir.Geyik vs dönmesin avrupa yakasından gelecek arkadaşlar tuncay abi ile irtibatlaşsın .
PM vtı ile gelicez büyük ihtimal yeri pm alabilirmiyim.
bizede bildiirm bakalım
inslh iş cikmazda geliriz
Bir güncel daha olsun yarına az kaldı :))
ugur bı pm attım bakarmısın
Ben konudan epey uzak kalmısım bulusma yerını pm atarsanız banada sevınırım :D
yer bilgisi gelmedi:(
bende yer bılgısı beklemekteyım
Burdan bir kez daha söylemekte yarar var, çoğu araçlarımızda egzoz vs var buluşma yerinde gelirken ve giderken egzoz bağırtmak, vtec açmak saçma sapan hareketlerde bulunmayalım mekana gelirken giderkende lütfen dikkat edelim sıkıntı yaşamayalım anlayışınız için teşekkür ederim.
banada yer bilgisi gelmedi
Arkadaşlar ulaşamadığımız arkadaşlar olabilir konu başında irtibat no ları var
Avrupa yakası ve anadolu yakası
avrupa yakasından 9 gibi çıkıcaz biz bereber gideceğimiz arkadaslar varmı
Hava güzel,zemin futbola müsait :D
Gecen sefer cok gelmek istemiştim iptal oldu buseferde cok yakın bi arkadaşımın dogum günü var maalesef kıramadım artık bol bol resim koyarsınız bizde keyifleniriz.
tuncay baskanı bı arıyım :D
nan orhan gelıyın dımı nan :D
Bir güncel daha olsun konu başlığındaki telefonlardan iletişim kurabilirsiniz Buradan bir kez daha şöyleyeyim sadece vteclerın buluşması lütfen başka araçlar vs gelmesin yanınızda yanlış anlamayın özel bir gece saygı duyarsanız seviniriz