1 saat kadar önce eskişehir yolunda tipi şeklindeydi şaşmazdan batıkente geçince az da olsa yavaşladı
Printable View
1 saat kadar önce eskişehir yolunda tipi şeklindeydi şaşmazdan batıkente geçince az da olsa yavaşladı
keçiören de arabaların ustu bembeyaz...
yenimahalle yok denecek kadar az , arabaların üzeri biraz kar kaplanmıs yollar kaldırımlar temiz
Ulan yine bi tek Eryaman'a mı yağıyor bu :D Anayollar tek şerit açık sadece. Arayollar vs kapalı şu anda.
yatagimdan gordugum kadariyla cukurambarda evin balkon demirleri tutmus, kar yagisi devam ediyo
5000 km lik yazlık lastik var çıksam sorun yaşatır mı acaba aksam 10 11 gibi döneceğim
Güzel yağmış kar hala da devam ediyor. A.eğlencede durum bu :)
http://img542.imageshack.us/img542/2...1221081526.jpg
goodyear GT3(mevsimlik) lastikler ile bugun Ankara'dan Eskişehir'e yola çıkmayı düşünüyorum sizce çokmu tehlikeli olur?
Şu havada hala yazlık lastikle yola çıksam birşey olur mu diye soruyorsunuz ya. Pes diyorum sadece...
Yazlık lastiklerle çıkanlar yüzünden Eryamandan çıkış pert. 07:20de evden çıktım, Bilkent'e şu an girdim. İstanbul yolu felaket, kalan yerler açık.
çankaya , atakule yollar eridi.
kesinlikle haklısın kurtuluşta camdan baktığımda cokta kar yok gibi gözüküyo yolun durumunuda tahmin edemiyorum açıkcası nedir ne değildir diye sordum Eskişehirde kendi lastikcim olduğu için ordan almayı düşünüyordum ancak hava böyleyse riske hiç gerek yok ankaradan alıcaz artık lastikleri :)
ana arterler acik
lastiklerin yeniliğine güvenmek doğrumudur diyeyim ankaradaki mevcut zeminde... kar lastiği ile illaki bir fark mevcut olacaktır...
bu arada toplu taşıma kullandım... fakat yollar gayet temizdi... pes lik bir durum yokmuş şu an için... ilerleyen saatler bilinmez tabi.... dikkatli olmak gerekli...