hangi pazar yeri :) en düz çukur olmayan cumartesi pazarı herhalde.
Printable View
İnönüdeyim ben salı pazarı var dibimde karakolun orası :) çarşamba pazarı güzel fakat çukur dolu.Çakırlar tarafı iyidir :) bu arada polatlıdan bomba geliyor hızına bakılırsa 12.40ta bizde.
Keklik durdu gibi
Aydınlıkevler'de güzelce yağıyor
Çakırlardayım anca ayaz var :D
Bilkent yağışa devam, hızlanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Herkes siper alsın.. 1005 basınç 990 lara gerileyecek ve tipi kar aboo :D hadi olm az daha hızlan.. İlk gol haberi güneylerden gelecek
Hadi bakalım varmak üzere :D
Sabaha okullar tatil olur.. 2012'den sonra aldığımız en güzel kar olacak ve şimdiden 2015 efsane oldu.Bu ülkeye ilk defa -20lik soğuk çekirdeği girdi,iç anadolu 2012'den sonra ilk defa -25leri görecek.. eskişehir konya karaman bilecik gibi yerler yıllar sonra rekor kırdı.. Ankarada kıracak eminim.. ve en efsanevi basınç oluşumları oldu.. 990mb nedir ya.. resmen depderin bir soğuk bizi bekliyor
Anayollar temiz. Dolaniyorum. :D
1001mb ye düştük.. -5'doğru gidiyor sıcaklık.. son 15dakika.. Şu an kızılaydan giriyor
Cevizlidere durma noktasinda
Araba Alanya' da şu an öyle pişmanım ki getirmediğime. Geri dönemem korkusuyla otobüsle geldim :(
süper zamanlama..son 10dakika ve 1000.2 mbdeyiz. nem ise hızla artıyor :)
An itibari ile sistem bizi kucakladı.. 1000.1 mb.. Tipi biçiminde..rekor getirir bu kar.. Sabaha dikkat aşırı buzlanma var ve yarın hava gündüz bile -3lerde olacak
Hadi hayırlı olsun Batıkent tutmaya başladı :D
İkea'da ne döndük be :D
Panora tepe baya saglam insallah bi kaza bela olmaz :)