Yapay göl yapacaklarmış üşenmişler göbek yapmışlar :D :D bu ne la :D :D
Printable View
Yapay göl yapacaklarmış üşenmişler göbek yapmışlar :D :D bu ne la :D :D
Dikmen Keklikte tipi vardı biraz. Sabah arabayı çıkartayım dedim, tam cam hizasına kadar karla kaplıydı :D uzun uğraşlarım sonucu çıkardım.
Ana yollar temiz bu arada ama ara sokaklar cidden çok kötü durumda
görme engelliler için kaldırımlara döşenmiş sarı şeritlerden geçmemeye dikkat edin. yağ gibi kayıyor. sabah az kalsın düşüyordum :D
dün içimde uhte kaldı derken bugün batıkentden ostime eğlenerek geldim sonunda :D batıkent temizdide ostimin ara sokaklar tam kazaya davet.. ve halen tuzlama yok
haymana yolundan ana konya yoluna kadar yollar oldukça kaygan
Allah evsizlere yardım etsin böyle soğuk yok
Yollar dona çekmeye başladı.Lütfen dikkatli olun arkadaşlar
Sabah sınava yetişmeye çalışıyorum. Arabadan indim kitledim kaldırımda hızlı adımlarla yürüyordum ki düştüm. Sınav boyunca zor oturdum götümün üstüne. Bileğimde ağrıyor hala. Sınavdan çıktım kaldırımda kızın biri sarı şeride basıp düştü. Rezillik resmen. Nasıl bi kaygan malzeme kullanmışlarsa artık. Engellilerin allah yardımcısı olsun. Hayatları zaten zor birde tuzaklar kuruyorlar böyle düşüncesiz belediyeler.
Heryer buz tutmus ara sokaklarda caddelerde dikkat
sileceklerle birlikte otomatik çalışan far yıkamadan soldaki donmuş biraz dışarıda kalmış benim gibi obsesif adama bildiğin sinir krizi sebebi.
Feci ayaz var. Durulmuyor dışarda. Ana yollarda bile buzlanma var bazı yerlerde.. Kış lastiği olmadan aman diyeyim yola çıkmayın..
https://pbs.twimg.com/media/B6zeSp2CYAEsiXI.jpg
pursaklarda -15 ile başladı ivedik -18 tükkan ürpertici