yahu sabah -20 idi işe giderken.Direksiyon tutulmuyor camlar çözülmüyor araba ısınmıyor.Devlet bize bakmıyor.Kar mar ne yağacaksa yağsın yumuşasın şu hava biraz
Printable View
yahu sabah -20 idi işe giderken.Direksiyon tutulmuyor camlar çözülmüyor araba ısınmıyor.Devlet bize bakmıyor.Kar mar ne yağacaksa yağsın yumuşasın şu hava biraz
servisler, mazotları donan araba doluydu, ciddi soğukdu dün gece.
Izmirden ankaraya yol durumu nasil bilen var mi
Valla o kadar yağıpda şimdi yağmazsa kötü olur o kadar para verip kar lastiği aldım bugün :D
Bu öğlen bir arkadaşın da yolda giderken mazotu donmuş (2011 BMW 320cd) mazot filtresi vs. değiştirip halletmişler. Hallettikten sonra mazot antifirizi koyduk dedi. Ben ilk defa duydum mazot antifirizi şaşırdım :)
dizel arabalar ısınmak bilmiyor ankarada :D
Son 2 gundur hararet 90a cikmiyor :fire:
Dizel arabam olsa gözükmeyecek şekilde kaput altından ızgaraları kapatacak şekilde (siyah renkli) muşamba vs tarzı bi şey yapardım.
Çukurambardan etiler orduevine kadar,5dk ısıtmama rağmen hararet göstergesi oynamadı dizel arabamın.. Adamın benzinli araba alası geliyo bu soğuklarda..
Ne kışmış arkadaş. Gece az biraz yağmış, şu anda da yağmaya devam ediyor.
1.20 dakikaya kuuvetini artarak devam edecek ve daha iri taneliye dönecek.Akşam 9-10 gibi kesilir.
Yağış 9-10 civarı kesilecektir,daha sonraki sistemimiz 13'ünde..
batıkentte hafiften tutmaya başladı,ince ince yağıyor,herkes dışarıda poşetle kayma peşinde :D
Bilkentte güzel yağıyor. Evden çıkmam lazım çıkarsam geri dönebilir miyim bilemedim :D
Şaşmaz dan kurtuluşa geldim şimdi,
Şaşmaza oranla buralarda daha az kar var
kış lastiğiniz yoksa çıkmayın yollar kötü durumda
Soğuk donuk bir hava hala kar devam ediyor
Iskitler den kecioren e geldim papazderesi tarafını kullananlar dikkat etsin altı buz üstü kar az daha orta refuje beyin yoksunu kış lastiği olmayan salak yüzünden giriyordum bu havada ani fren yaptırdı bana aman dikkat edin..
ince ince yağıyor böyle giderse tutar