Soguttular resmen..
Printable View
Soguttular resmen..
Zevkle izlerim bu videoyu her seferinde
Bu aracta Invidia egzoz olacakti bir de, asil seyir zevki o zaman olurdu
tv kanallarının yaptıkları apayrı bi saçmalık ona lafım yok ama bu videodaki gazlama şekli nedir ona anlam veremedim o sıyırdığı minübüsün güzergahını ben hergün kullanıyorum o yolda gazlamak bi yana vites yükseltmek risk yani s2000 i kullanan arkadaş ne yapıyo yada ne yapmaya çalışıyo hiçbişekilde anlıyamadım 37nci saniyedeki yerden kazasız belasız nasıl çıkmış oda bir muamma orası okadar yoğun oluyoki minübüsler sürekli indi bindi yapıyolar o bölgede valla sölencek tek şey var ALLAH bizi bu şuursuzlardan korusun :S
34 E 1649... - Cengiz SEMERCOLU - Hrriyet
sanırım gazeteye de çıktı
Harbi harbi araç sahibi arkadaşların başı ağrıcak :/ Adamlar işi gücü bırakmış uğraştıkları şeylere bak..
tribünlere oynamaktan başka bişe değil...
Allah korusun minibuse carpsaydi o zaman gorurdum. Bizim tanidigin basina geldi kac senedir sıkınti cekiyor. Minibus indi bindi yaparken minibise carpiyor kiz binerken ölüyor yazik degil mi onun sucu ne ? Kimse istemez bilerek yapmaz ama olabilicek durum yaratmamak gerekir. Boyle olaylar kimsenin olmadigi saatlerde yapilmali .
haberin altına yorum yazma olayı neden yok. ayrrıca bunların yapılmasını sağlayan kişi kesinlikle siteye üye. benim vidyomda ilk bu hürriyyette çıkmıştı.
Bende az önce gazeteyi elime aldım ve Cengiz semercioglunun kelebekteki yazısını gördüm.yazdigina gore internettende minik çaplı bı araştırma yapmış.
Ulkede kimsenin isi gucu yok gs-fb mac yapar 2 hafta gundem olur. Bir iki s2k vs gazlar gundem olur.
Her halti bitirdik bi bu kaldi zaten ulkenin sorunu.
tv 8 ana haber bülteninde az sonra bir haber daha var.. bu sefer sonu ölümle bitiyor sanırım..
milletin başka işi gücü kalmamış yaa haber bulamayınca böyle çamur atmayla haber yaptıklarını sanıyorlar .....
bursalı gençlerin ambulansla yarışma videosunu gösteriyor...
10 gün sonra da kaza yapmışlar 1 kişi ölmüş..
beyaz gc8 bursadaki