hepinizin ilgi ve alakasına teşekkürler. genel itibariyle pek bulaşılmaması gerektiği sonucu çıktı, demek başka araçlara yöneleceğiz :)
yumurta kasa accent mi alsak ne :D
Printable View
hepinizin ilgi ve alakasına teşekkürler. genel itibariyle pek bulaşılmaması gerektiği sonucu çıktı, demek başka araçlara yöneleceğiz :)
yumurta kasa accent mi alsak ne :D
suan bı tane satılık 205 gti var mavi renk arac baya bı yuklu sahıbındende war ılanı 9 tl yazıyor bı bak ıstersen
Parçası bir şekilde halledilir ama asıl sıkıntısı usta ;)
1994 yılında olsaydık iyiydi ama sene olmuş 2013, bu sürede firma kaç kere batmış çıkmış belli değil... Park halinde görsem karşı kaldırıma geçerim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7666336/detay/
bende az önce buna linkte ki araca denk geldim başka bir forumda... sonra tesadüf burda da konusunu gördüm.. 13.500 filan dese alınır aslında ya :) o kadar ümitsiz vaka mı bu 220 turbolar :)
Parça yok diye bir şey yok.. interneti kullanmayı biliyorsan bütün parçaları internette mevcut.
Ebayda bütün parçaları a dan z ye mevcut.. biraz internetten yurt dışı alış veriş tecrübeniz varsa en ufak parçada sorun yaşamassınız...
rover 220 | eBay
Temizini bulabilirsen alabilirsin. Parca sıkintisi falan yok. Cok cok cok zor satarsin. 0-100 6.2 sn. T-top tavan deri koltuk klima abs vs. Ici bolca tikirdar t-toptan oturu. Fren problemi 620 nin westinghouse ile swaplayinca gideriliyor. O senelerin hizli araclarindandir. 850 t5 daha mantikli olabilir :)
4 sene 140000 km S70, 4 sene 60000 km Rover coupe kullandık. S70, 220'ye göre; daha konforlu, daha sağlam, daha donanımlı, daha az tıkırtılı, frenlerinde problem yok vs. Performans olarak da 220'nin çok gerisinde değil. 850'nin de az çok S70'e benzeyeceğini düşünerek olabilir gibi geldi bana.